Έλενα Ακρίτα: Νέα απάντηση – φωτιά στην Έλλη Στάη

Έλενα Ακρίτα και Έλλη Στάη φαίνεται πως έχουν οδηγηθεί τις τελευταίες ώρες σε ένα διαδικτυακό πόλεμο… που έχει και συνέχεια. Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Ακρίτα σχολίασε την περιβόητη φωτογραφία της Έλλη Στάη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τη γιορτή της Αποκατάστασης Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η γνωστή δημοσιογράφος είχε μια συνομιλία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την οποία στην μια φωτογραφία φαίνεται να ξεκαρδίζεται από τα γέλια και στην άλλη κάτι να του ψιθυρίζει στο αυτί.

Η Έλενα Ακρίτα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram τότε είχε σχολιάσει: «Έλλη Στάη Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρωτας χωρίς ανταπόκριση αν κρίνουμε από το ύφος του; Μετά απ’ αυτό πώς θα του πάρει συνέντευξη;

Edit. Επειδή τωρα διάβασα κάποια σχόλια σε αυτή την ανάρτηση: δεν ενδιαφέρει ούτε η πρoσωπική της ζωή, ούτε η εμφάνιση της. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε κατ’ αυτόν – ή κατ’ ουδένα – τρόπο με τους πολιτικούς. Είναι αντιδεοντολογικό to say the least».

Λίγες ώρες αργότερα, η Έλλη Στάη απάντησε στη γνωστή συγγραφέα με μια φωτογραφία που έβγαλε στις διακοπές της στην Πάτμο, όπου ποζάρει αγκαλιά με τη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη«Εγώ προτιμώ τη Μαρέβα» έγραψε στη λεζάντα.

Πριν από λίγη ώρα, ήρθε νέα σκληρή απάντηση από την Έλενα Ακρίτα. Οι δύο φωτογραφίες μαζί, με το αιχμηρό σχόλιο να ακολουθεί: «Η αδέσμευτη δημοσιογραφία: με Κυριάκο στη δεξίωση, με Μαρέβα διακοπές. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις αντικειμενικές συνεντεύξεις που θα δώσει το πρωθυπουργικό ζεύγος στην αγαπητή συνάδελφο».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours