Τίτλοι τέλους για την καριέρα της Τζούντι Ντεντς – «Δεν βλέπω»

Η Τζούντι Ντεντς είχε μία από τις σπουδαιότερες καριέρες στην ιστορία του σινεμά. Ωστόσο η σπουδαία ηθοποιός άφησε να εννοηθεί ότι η καριέρα της τελειώνει μετά από 60 χρόνια.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε τελευταία φορά το 2022 στην ταινία Spirited, αλλά αυτή την εβδομάδα βρέθηκες το Chelsea Flower Show στο Λονδίνο όπου και αποκάλυψε ότι έχει έρθει το τέλος της καριέρας της καθώς δεν έχει κάποιο άλλο project στα σκαριά. «Όχι, όχι. Δεν βλέπω καν» απάντησε κατηγορηματικά σε ερώτηση δημοσιογράφου η Τζούντι Ντεντς.

Όταν ρωτήθηκε, σύμφωνα με τη Mirror, ο ατζέντης της δεν είναι να προσθέσει κάτι παραπάνω. H Τζούντι Ντεντς είναι 89 ετών και πάσχει από εκφυλισμό της ώχρας κηλίδας, μία συνθήκη. Παλαιότερα ωστόσο είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να αποσυρθεί από το σινεμά. «Δεν κάνω πολλά πράγματα αυτή την στιγμή επειδή δεν βλέπω. Είναι άσχημα. Έχω φωτογραφική μνήμη άρα αν κάποιος μπορεί να μου λέει τις ατάκες μου, μπορώ να το κάνω» είπε.

Η Τζούντι Ντεντς έκανε το ντεμπούτο της στη σκηνή το 1957 και ακολούθησε μία λαμπρή καριέρα, Κέρδισε Όσκαρ για την 8λεπτη εμφάνισή της ως βασίλισσα Ελισάβετ στο «Shakespeare in Love» του 1998 ενώ οι εμφανίσεις της στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ έχουν αφήσει εποχή από το 1995 στο GoldenEye μέχρι και την καμέο εμφάνισή της στο Spectre του 2015.

About Post Author