Τέξας: Παιδόφιλος αυτοκτόνησε στο δικαστήριο

Παιδόφιλος αυτοκτόνησε σε δικαστήριο του Τέξας πίνοντας νιτρώδες νάτριο

Νεκρός μέσα στο δικαστήριο

«Όταν συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει έως και 100 χρόνια φυλάκισης πήρε την απόφαση να κάνει αυτό που έκανε την τελευταία στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του

Ο 57χρονος Έντουαρντ Λεκλέρ δικάστηκε τον περασμένο Αύγουστο στο Τέξας των ηνωμένων πολιτειών αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες για σε…κή κακοποίηση.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές αιτία θανάτου ήταν αυτοκτονία με νιτρώδες νάτριο

Κατέβασε ένα μπουκάλι νερό γεμάτο με νιτρώδες νάτριο στην αίθουσα του δικαστηρίου

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα καθώς διαβαζόταν η ετυμηγορία για την ενοχή του, κατέβασε ένα μπουκάλι νερό γεμάτο με νιτρώδες νάτριο.

Το γραφείο του ιατροδικαστή της περιοχής δήλωσε την Τρίτη ότι ο Λεκλέρ αυτοκτόνησε.

Ο βοηθός εισαγγελέα της κομητείας Ντέντον, Τζέιμι Μπεκ, δήλωσε στο CNN πως λίγο πριν πεθάνει τον είδαν να πίνει το υγρό.

Οι περισσότεροι που ήταν στην αίθουσα θεώρησαν ότι το μπουκάλι περιείχε κάποιο ποτό και το ήπιε για να αντιμετωπίσει την ετυμηγορία. Χωρίς να γνωρίζουν τι περιείχε πραγματικά το μπουκαλάκι.

«Λίγο μετά την είσοδό του στο κελί, άρχισε να κάνει εμετό και κλήθηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του.

Ο συνήγορος του ανέφερε ότι είδε τον Λεκλέρ να πίνει «μια μεγάλη γουλιά από ένα μπουκάλι νερό» ενώ άκουγε την ετυμηγορία, αλλά ο δικηγόρος είπε ότι δεν γνωρίζει τι υπήρχε στο μπουκάλι.

Ο Λεκλέρ μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ενώ οι ένορκοι συνεδρίαζαν για περίπου τρεισήμισι ώρες, οι εισαγγελείς πιστεύουν ότι ο Λεκλέρ έριξε τα χημικό υγρό στο νερό.

Τον βρήκαν αναίσθητο μέσα στο κελί του

Όταν ζητήθηκε από δικαστικό επιμελητή να ελέγξει τον Λεκλέρ, τον βρήκαν αναίσθητο μέσα στο κελί του.

https://twitter.com/KeecoWang/status/1623234607389855745?s=20&t=dfVDopQqsWNE_H4UhpTPKg

About Post Author