Ο σταρ,των «Stereophonics», Κέλι Τζόουνς αποκαλύπτει ότι η κόρη του έγινε αγόρι!

Ο frontman των «Stereophonics» Κέλι Τζόουνς αποκάλυψε ότι η 15χρονη κόρη του είναι σε στάδιο αλλαγής φύλου, ώστε να γίνει αγόρι και πως ο ίδιος έπρεπε να πολεμήσει τις δικές του προκαταλήψεις αφού ένιωθε ότι χάνει το παιδί του.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο 45χρονος εξέφρασε τη θλίψη του και εξήγησε ότι έδωσε μάχη για να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η κόρη του, Λολίτα Μπούτσι, ήταν ουσιαστικά αγόρι, που τώρα ονομάζεται Κόμπι. Ο τραγουδιστής και συνθέτης που έχει τον Κόλμπι και τη 12χρονη Μίστι με την πρώην σύντροφό του Ρεμπέκα Γουόλτερς παραδέχτηκε ότι ακόμη είναι προκατειλημμένος με τους τρανσέξουαλ από τις σχολικές του ημέρες.

Ο Κόλμπι αρχικά αποκάλυψε ότι είναι λεσβία προτού ομολογήσει ότι αισθάνεται αγόρι, ενώ φοιτεί σε σχολείο θηλέων.

«Στην ουσία περνάς μία περίοδο πένθους γιατί αισθάνεσαι σαν να χάνεις την κόρη σου και κερδίζεις έναν γιο και μετά αισθάνεσαι υπεύθυνος για τα αδέρφια και πώς θα το διαχειριστούν όλο αυτό και οι παππούδες», είπε μεταξύ άλλων ο Τζόουνς . Αφού πρώτα είπε ότι είναι γκέι, η κόρη του σύντομα διαπίστωσε ότι δεν τίθεται θέμα σεξουαλικής προτίμησης αλλά φύλου. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι πλέον έχει αρχίσει να αποδέχεται το γεγονός ότι η κόρη του αποφάσισε να αλλάξει φύλο και να γίνει αγόρι.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours