Ξεσπά η σύζυγος που έπιασε τον άνδρα της με τη μητέρα του

Η σύζυγος ήταν σε κατάσταση σοκ, όταν έπιασε στα πράσα τον άνδρα της με την μητέρα του.

Η Λόρι Λαβουά, σύζυγος του Τόνι Λαβουά, έπιασε τον άνδρα της στα πράσα με την 63χρονη μητέρα του, στον καναπέ του σπιτιού τους, στο Φίτσμπουργκ του Γουισκόνσιν των ΗΠΑ και ίδια δηλώνει πως μάνα και γιος «ήταν πάντα… ύποπτα κοντά».

Μάλιστα, η ίδια εξομολογήθηκε στις αρχές πως «ήταν πάντα καχύποπτη για την υπερβολικά στενή σχέση που είχαν μάνα και γιος», σύμφωνα με το news.com.au.

Το περιστατικό συνέβει τον περασμένο Μάιο και τότε η Λόρι δεν μπόρεσε να καταθέσε, καθώς ήταν σε κατάσταση σοκ.

Αντιθέτως, μια ξαδέρφη του Τόνι Λαβουά, εξήγησε στην αστυνομία τι είχε συμβεί, διότι η απατημένη γυναίκα δεν μπορούσε ν’ αρθρώσει ούτε λέξη από το σοκ.

Αρχικά, ερωτηθείς από τους αστυνομικούς τι συνέβη, ο Τόνι απάντησε «δεν ξέρω, απλά έγινε». Το ίδιο απάντησε η μητέρα του, η οποία προσέθεσε πως όλα έγιναν αφού πρώτα φιλήθηκαν.

Παράλληλα, τόσο ο ίδιος, όσο και η μητέρα του, κατέθεσαν στους αστυνομικούς, ότι ήταν η πρώτη φορά.

Παρόλα αυτά, σε αμφότερους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για αιμομιξία, με τη δίκη να είναι προγραμματισμένη για τις 27 Οκτωβρίου. Είναι αντιμέτωποι με ποινή κάθειρξης 20 ετών έκαστος.

Επίσης, η Λόρι φέρεται να δηλώνει χωρισμένη με τον σύζυγό της παρά το γεγονός ότι ζούσαν και οι τρεις κάτω από την ίδια στέγη, αν και η ίδια ήθελε εδώ και καιρό να φύγει από το σπίτι τους η πεθερά της.

Πηγή:ieidiseis.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours