Άρσεναλ: Ανακοίνωσε Μαγκαλιάες, στα 30 εκατ.ευρώ το deal με Λιλ

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Άρσεναλ καθώς έκανε δικό τον τον Γκάμπριελ Μαγκαλιάες από την Λιλ έναντι του ποσού των 30.000.000 ευρώ.

Το σίριαλ “Γκάμπριελ Μαγκαλιάες” απασχόλησε την Άρσεναλ για μεγάλο διάστημα, ωστόσο το απόγευμα της Τρίτης μπήκε το πολυπόθητο “happy end”, με τους Λονδρέζους να ανακοινώνουν επίσημα τη συμφωνία τους με την Λιλ για την απόκτηση του 22χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού.

Χρειάστηκε να δώσει το ποσό των 27 εκατομμυρίων λιρών (κάτι παραπάνω από 30 εκατ.ευρώ) η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα για να ολοκληρωθεί το deal, με τον νεαρό μπακ, που ήταν βασικός και στα έξι ματς που έδωσε πέρυσι η Λιλ στους ομίλους του Champions League, να παίρνει τη φανέλα με το Νο 6.

“Καλωσορίζουμε στην Άρσεναλ τον Γκάμπριελ. Έχει πολλές αρετές που θα μας κάνουν δυνατότερους ως αμυντικό σύνολο και ως ομάδα. Απέδειξε με την Λιλ πως είναι ένας αμυντικός με εξαιρετικές ικανότητες και ανυπομονούμε να τον δούμε να ωριμάζει με τη φανέλα της Άρσεναλ”, δήλωσε αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Αρτέτα.

Για τον Γκάμπριελ Μαγκαλιάες οι Gunners πλήρωσαν 26 εκατ. ευρώ και έδωσαν στον 22χρονο Βραζιλιάνο σέντερ μπακ συμβόλαιο πέντε ετών. Πρόκειται για κίνηση που οδηγεί ακόμα πιο σίγουρα τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο μακριά από το Λονδίνο.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours