Έσφαξε τη μητέρα της, την τεμάχισε και έβαλε το κεφάλι της σε πλαστική σακούλα, αλλά δεν θα δικαστεί

Η 39χρονη προσπάθησε μετά να κάψει ζωντανό και τον αδερφό της!

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία, η στυγερή δολοφονία μιας 65χρονης πρώην νοσοκόμας από την ίδια της την κόρη.

Η 39χρονη Λούσι Φοξ κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα της, τεμάχισε το πτώμα της και στη συνέχεια έβαλε τα κομμένα μέλη της, συμπεριλαμβανομένου του κεφαλιού της, σε πλαστικές σακούλες, τις οποίες πέταξε στο δάσος, δίπλα σε ένα ποτάμι.

Νωρίτερα, δε, είχε προσπαθήσει να κάψει ζωντανό τον αδερφό της!

Όπως έγινε γνωστό, η αδίστακτη κόρη δολοφόνησε τη μητέρα της στην κουζίνα του σπιτιού της στο Shifnal του Shropshire, ενώ ακολούθως χρησιμοποίησε την τραπεζική της κάρτα για να αγοράσει ένα έτοιμο γεύμα, ουίσκι και τις σακούλες σκουπιδιών, στις οποίες έβαλε αργότερα τα κομμένα μέλη του σώματός της.

Οι αστυνομικοί έμειναν με την τρίχα κάγκελο όταν εντόπισαν το κεφάλι της 65χρονης σε μια πλαστική σακούλα τέσσερις εβδομάδες μετά τη δολοφονία της, πριν εντοπίσουν τριγύρω διάσπαρτα κι άλλα μέρη του σώματός της.

Σημειώνεται ότι ο κορμός και τα χέρια της συνταξιούχου νοσοκόμας δεν έχουν βρεθεί ακόμα.

Η κόρη της, Λούσι, κατηγορήθηκε για το ειδεχθές έγκλημα, αλλά και για εμπρησμό με σκοπό να θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή, ενώ μετά τη σύλληψή της ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις της.

Παρ’ όλα αυτά κρίθηκε ακατάλληλη για δίκη, με αποτέλεσμα να πρέπει να περάσει από «ακρόαση διερεύνησης στοιχείων», όπου οι ένορκοι θα αποφασίσουν μόνο για το τι έκανε και όχι για το κίνητρο ή την πνευματική της κατάσταση τη στιγμή του εγκλήματος.

Ως εκ τούτου, η 39χρονη δεν μπορεί να κριθεί ένοχη για δολοφονία και εμπρησμό, ωστόσο μετά την απόφαση των ενόρκων, ο δικαστής θα αποφασίσει αν πρέπει να νοσηλευτεί επ΄ αόριστον σε νοσοκομείο.

Η δικαστής Kristina Montgomery ανέφερε στους ενόρκους ότι θα κληθούν να αποφασίσουν εάν θα μπορούσαν να είναι σίγουροι ότι η Φοξ σκότωσε τη μητέρα της.

Η κατηγορούμενη φέρεται πάντως να είχε αγοράσει δύο μαχαίρια από ένα κατάστημα του Dunelm πριν πάει στο σπίτι της μητέρας της, όπου τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Στη συνέχεια, έβαλε φωτιά σε ένα χαλί πόρτας, προσπαθώντας να κάψει ζωντανό τον αδερφό της.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι, μετά από κλήση για πυρκαγιά δεν βρήκαν πουθενά τη μητέρα της, ωστόσο η κουζίνα ήταν γεμάτη αίματα. Κόκκινες πιτσιλιές υπήρχαν από το ταβάνι, μέχρι τα συρτάρια και πίσω από την πόρτα, αναγκάζοντας έτσι τις Αρχές να αναζητήσουν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Δεν άργησε έτσι να ξεδιπλωθεί το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης, καθώς σε έρευνες που έγιναν στην περιοχή εντοπίστηκαν τα κομμένα μέλη της.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως στο σπίτι της άτυχης γυναίκας βρέθηκαν εκτός από τα δύο μαχαίρια, ένα σφυρί, ένα πριόνι και ένα τσεκούρι, που χρησιμοποίησε για τον διαμελισμό της μητέρας της.

Πηγή:sputniknews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours