Έλαβε μόνο μια υπενθύμιση για τα μέτρα τήρησης αποστάσεων

Σεξ σε απόσταση αναπνοής από το παλάτι του Μπάκιγχαμ συνελήφθη να κάνει ένα ζευγάρι, εν μέσω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων για τη μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο άγνωστος άνδρας και η σύντροφός του εθεάθησαν να κάνουν σεξ στο ηλιόλουστο πάρκο St James του λονδίνου, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το birdcage Walk, με τους σοκαρισμένους περαστικούς να μην μπορούν να πιστέψουν όσα έβλεπαν. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Sun όμως, το ζευγάρι έλαβε μόνο μια προφορική προειδοποίηση από δυο αστυνομικούς, σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές της κυβέρνησης για την κοινωνική απομάκρυνση.

«Η βασίλισσα Ελισάβετ θα ήταν εξοργισμένη»

Ο ανώνυμος ποδηλάτης που τράβηξε το περιστατικό δήλωσε στην εφημερίδα: «Η βασίλισσα Ελισάβετ θα ήταν εξοργισμένη – έκαναν σεξ σαν τα κουνέλια έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ». Ο ποδηλάτης περιέγραψε επίσης, πως το ζευγάρι φαινόταν να μην ενδιαφέρεται και πολύ για τον κόσμο που τους παρακολουθούσε . «Οικογένειες και άτομα που έκαναν τζόκινγκ περνούσαν από δίπλα τους, αλλά έδειχναν να μην δίνουν καθόλου σημασία».

Μετά από μερικά λεπτά και μια καταγγελία από έναν περαστικό, ο ανώνυμος ποδηλάτης είπε ότι στο ζευγάρι τελικά μίλησαν δυο έφιπποι αξιωματικοί. Αλλά προς μεγάλη έκπληξη του ποδηλάτη, το ζευγάρι έλαβε απλά μια υπενθύμιση για τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης της κυβέρνησης, με τους αστυνομικούς να τους λένε να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

«Εξεπλάγην που τους έδωσαν μόνο μία προειδοποίηση».

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που οι Βρετανοί σε ολόκληρη την χώρα, που έχει πάνω από 10.000 θανάτους λόγω κορωνοϊού, συνεχίζουν να παραβιάζουν τους κυβερνητικούς κανόνες κοινωνικής απομάκρυνσης εν μέσω της πανδημίας. Η χθεσινή ηλιοφάνεια και οι υψηλές θερμοκρασίες οδήγησαν πολλούς Βρετανούς να γεμίζουν τα πάρκα και τις παραλίες παραβιάζοντας τις οδηγίες για απομόνωση, προκειμέου να απολαύσουν τον ήλιο.

Έκαναν σεξ στο πεζοδρόμιο δίπλα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ (φωτο)

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

You May Also Like: