Συνεχίζεται η δικαστική μάχη για την «κηδεμονία» της Britney Spears

Ορίστηκε νέα ημερομηνία για την Britney Spears, αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ,να προσέλθει στο δικαστήριο του Λος Άντζελες και να καταθέσει σχετικά με την κηδεμονία του πατέρα της.

Από το 2008, μετά το εξιτήριο που πήρε από την ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλεύτηκε, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρίσκεται υπό τη νομική κηδεμονία του πατέρα της, ο οποίος είναι υπεύθυνος για όλες της τις επαγγελματικές, οικονομικές και προσωπικές αποφάσεις. Αν και αρχικά θα έπρεπε να έχει ισχύ για έναν χρόνο, συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Η τραγουδίστρια δεν έχει προσέλθει στις ακροάσεις του δικαστηρίου. Ο δικηγόρος της τόνισε, ότι αυτή τη φορά θέλει να παρευρίσκεται στην αίθουσα του δικαστηρίου και να καταθέσει. «Η πελάτης μου ζήτησε ακρόαση», είπε στο δικαστήριο ο Samuel Ingham «και μάλιστα να γίνει το συντομότερο δυνατό».

Ο δικαστής όρισε νέα δικάσιμο στις 23 Ιουνίου για να καταθέσει η ποπ σταρ στο δικαστήριο. Η υπόθεση δεν ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό για πολλά χρόνια μέχρι που το κίνημα #FreeBritney, που δημιουργήθηκε από τους φαν της τη δημοσιοποίησε. Μάλιστα μερικοί από αυτούς συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο.

Η Μπρίτνεϊ εξήγησε πέρυσι μέσω του δικηγόρου της ότι δεν θέλει πλέον τον πατέρα της να εμπλέκεται στις υποθέσεις της.

Πηγή:tomanifesto.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours