Βραζιλία: Live σεξ σε τηλεδιάσκεψη δημοτικού συμβουλίου – Ξέχασε να κλείσει την κάμερα! (Video)

Μπορεί η νέα πραγματικότητα στην εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού να επιβάλλει γενικώς αποστάσεις στις ζωές μας, όμως με την συμβολή της τεχνολογίας η επικοινωνία εξ αποστάσεως είναι πλέον παιχνιδάκι.

Τους περασμένους μήνες, πολλοί άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την τηλεδιάσκεψη ως νέο τρόπο εργασίας και επικοινωνίας, και να μάθουν πώς να τη χρησιμοποιούν και να αποφεύγουν τις «παγίδες» που κρύβει.

Αυτό δεν ισχύει για έναν συμμετέχοντα σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψη δημοτικού συμβουλίου στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, που ξέχασε να κλείσει την κάμερα αποχωρώντας από τη συζήτηση, με αποτέλεσμα όλοι οι υπόλοιποι να τον δουν να κάνει σεξ!

Σύμφωνα με την Daily Mail, η εν λόγω σύσκεψη zoom (στην οποία συμμετείχαν μέλη του δημοτικού συμβουλίου, με προεδρεύοντα τον Λεονέλ Μπριζόλα του Κόμματος Σοσιαλισμού και Ελευθερίας) αφορούσε στην εξασφάλιση γευμάτων για μαθητές.

Ένα μέλος της συζήτησης, που δεν κατονομάζεται αλλά δεν ήταν δημοτικός σύμβουλος, αποχώρησε από τη συζήτηση χωρίς να προνοήσει όμως να κλείσει την κάμερά του.

Το αποτέλεσμα ήταν να γίνουν μάρτυρες όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες των άκρως… προσωπικών του στιγμών στις οθόνες τους.

Οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη zoom πρόσεξαν φυσικά τι συνέβαινε, αλλά επέλεξαν να το αγνοήσουν και να συνεχίσουν τη συζήτηση.

Η τηλεδιάσκεψη κράτησε ακόμα τέσσερις ώρες, χωρίς άλλα έκτροπα…

Πηγή: protothema.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours