Αντζελίνα Τζολί: «Πέρασα τον τελευταίο καιρό στα νοσοκομεία»

«Οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για μένα», έγραψε η Αντζελίνα Τζολί στο τελευταίο άρθρο της για το περιοδικό ΤΙΜΕ, με αφορμή τη μέρα της γυναίκας.

Η ηθοποιός έγραψε για το δύσκολο διάστημα που πέρασε με δύο από τα παιδιά της, τα οποία χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

«Πέρασα τον τελευταίο καιρό μέσα και έξω από τα νοσοκομεία, γιατί δύο από τα παιδιά μου έπρεπε να χειρουργηθούν. Πρώτα η Ζαχάρα και μετά η Σιλό», έγραψε.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι ήταν επεμβάσεις ρουτίνας και πόσο αλληλοϋποστηρίζονταν οι κόρες της μεταξύ τους.

«Έμαθα από τις κόρες μου και ξέρω ότι όσο μεγαλώνουν θα γίνουν και πιο δυνατές, πιο υγιείς και θα δίνουν και οι ίδιες ό, τι έχουν στις οικογένειές τους», κατέληξε.

https://www.instagram.com/p/B9jEOlylMCN/?utm_source=ig_web_copy_link

Το μεταξύ, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ επιστρέφουν στα δικαστήρια για να παλέψουν ξανά για την επιμέλεια πέντε παιδιών τους, καθώς εκείνη ζητά την εκ νέου αξιολόγηση του δικαστηρίου που αποφάσισε να τους δώσει από κοινού την επιμέλεια.

Η Τζολί ήθελε να κρατήσει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, αλλά μέχρι τώρα δεν τα κατάφερε, και έπειτα από δύο χρόνια μάχης, το δικαστήριο απεφάνθη ότι και ο πατέρας τους θα έχει λόγο στη ζωή τους, τουλάχιστον μέχρι την ενηλικίωσή τους. Η ίδια η Τζολί είχε πει ότι σύμφωνα με την ισχύουσα απόφαση, τα παιδιά πρέπει να έχουν τη βάση τους εκεί που επιλέγει να ζει ο πατέρας τους.

Η διάσημη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση αξιολόγησης της απόφασης επιμέλειας των Παξ, Ζαχάρα, Σίλο, Βίβιεν και Νοξ –κατά του πατέρα τους, στο Λος Άντζελες στις 3 Μαρτίου. Η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές αρχικά, ενώ στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι η απόφασή της οφείλεται στο γεγονός ότι ο Πιτ παραλίγο να επιτεθεί στον μεγάλο τους γιο, Μάντοξ, ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης. Σήμερα, ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού είναι 18 ετών και ζει στην Νότια Κορέα, όπου σπουδάζει.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα ο Μάντοξ έχει διαγράψει από τη ζωή του τον πατέρα του.

Ο ίδιος ο Πιτ επιβεβαίωσε τον εθισμό του στο αλκοόλ, ενώ σε συνέντευξή του στους New York Times, αποκάλυψε ότι παρακολουθεί συνεδριάσεις των ανώνυμων αλκοολικών εδώ ενάμιση χρόνο.

Πηγή:cnn.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours