Άγρια δολοφονία 23χρονης sugar baby: Το μυστικό δωμάτιο βασανιστηρίων και οι γάντζοι στον τοίχο (vid)

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις ήρθαν στο «φως» για το θάνατο της φοιτήτριας Mackenzie Lueck στη Γιούτα, καθώς ο άνδρας που κατηγορείται για τη δολοφονία της είχε ζητήσει σε εργολάβο να κατασκευάσει ένα μυστικό δωμάτιο με ηχομόνωση και γάντζους τοποθετημένους «πάνω από το ύψους του κεφαλιού».

Η 23χρονη ήταν γνωστή σε πλατφόρμα γνωριμιών «sugar baby» (σ.σ. κάποια που ψάχνει σύντροφο ο οποίος τη συντηρεί οικονομικά με τα απαραίτητα φυσικά ακριβά δωράκια), δίνοντας συμβουλές για το πώς μία κοπέλα μπορεί να αποκτήσει «sugar daddy». Μάλιστα, υπερηφανευόταν ότι είχε τουλάχιστον δύο.

Επίσης, η Lueck λίγες ημέρες πριν από το θάνατό της είχε δηλώσει πρόθυμη να συναντηθεί με κάποιον άγνωστο σε πάρκο της περιοχής στις 03:00 τα ξημερώματα.

Το δωμάτιο των βασανιστηρίων

Ο Brian Wolf, ο οποίος εργάζεται ως οικοδόμος στην περιοχή, αποκάλυψε ότι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της Mackenzie τον είχε πλησιάσει τον Απρίλη και του είχε ζητήσει να χτίσει ένα «μυστικό» χώρο, κάτω από τη μπροστινή βεράντα του σπιτιού του, ο οποίος θα ήταν προσβάσιμος, μόνο με σάρωση δακτυλικού αποτυπώματος.

Το «αλλόκοτο» αίτημα του ιδιοκτήτη Ayoola Ajayi για ένα «δωμάτιο βασανιστηρίων», έκανε τον οικοδόμο να ανησυχήσει, καθώς στο σχέδιο του χώρου συμπεριλαμβάνονταν και άγκιστρα τοποθετημένα ψηλά στον τοίχο. Έτσι, ο Wolf απέρριψε τη δουλειά και ανέφερε το περιστατικό στις Αρχές, όταν είδε στις ειδήσεις τη σύλληψη του Ajayi για τη δολοφονία της φοιτήτριας, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα της Sun.

Η 23χρονη, η οποία αγνοείτο για 11 ημέρες, φαίνεται πως απήχθη και δολοφονήθηκε. Οι Αρχές εντόπισαν καμμένα λείψανα στον κήπο του κατηγορούμενου, ενώ οι εξετάσεις DNA επιβεβαίωσαν πως ανήκαν στην Mackenzie.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε ότι στον Ajayi θα απαγγελθούν κατηγορίες για δολοφονίααπαγωγήπαρεμπόδιση της Δικαιοσύνης και βεβήλωση του σώματος της νεκρής.

Πηγή:cnn.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours