Ένταση για την Τατιάνα Στεφανίδου στην έναρξη της εκπομπής της στο κανάλι του ΣΚΑΪ, «Μαζί σου», καθώς «πλακώθηκε» με τον συνεργάτη της, Μάριο Αραβαντινό.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Τατιάνα Στεφανίδου σχολίασε την επένδυση στο Ελληνικό και υποστήριξε την άποψη της εταιρείας Lamda η οποία κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «δημιουργεί απροσπέλαστα εμπόδια».

Η Τατιάνα Στεφανίδου συνέχισε και άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, ενώ ανέφερε «οι ξένοι επιχειρηματίες έχουν φύγει τρέχοντας από αυτή τη χώρα».

Ο συνεργάτης της εκπομπής, Μάριος Αραβαντινός, παρενέβη και τόνισε ότι «καμία εταιρεία δεν πρέπει να λειτουργεί ανεξέλεγκτη. Κάθε κράτος έχει κανόνες», ενώ συνέχισε κατηγορώντας τη Lamda: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει a priori δίκιο η εταιρεία και όχι το ελληνικό δημόσιο το οποίο πρέπει να προστατεύσει τα συμφέροντά του».

Σε αυτό το σημείο έγινε η «έκρηξη» για την Τατιάνα Στεφανίδου η οποία είπε «όποιος δεν μπορεί να πάει σπίτι του και να έρθουν οι επόμενοι. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να στηρίξεις τον ΣΥΡΙΖΑ», με τον Μάριο Αραβαντινό να απαντάει σε εξίσου υψηλό τόνο «Δεν θέλω να στηρίξω τον ΣΥΡΙΖΑ. Όχι, γιατί να σε κατηγορήσω εγώ ότι στηρίζεις τη Lamda ή τη Νέα Δημοκρατία;».

Ο τσακωμός συνεχίστηκε με τον έναν να μιλάει πάνω στον άλλον και την Τατιάνα Στεφανίδου να συνεχίζει ακάθεκτη και να κατηγορεί τον Μάριο Αραβαντινό ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο συνεργάτης της Τατιάνας υπεραμύνθηκε της άποψης του, λέγοντας ότι υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον και όχι το συμφέρον μία ιδιωτικής επιχείρισης.

Η συζήτηση έληξε με τον Μάριο Αραβαντινό να τονίζει ότι οι ξένες επιχειρήσεις είναι αυξημένες τα τελευταία χρόνια και την Τατιάνα Στεφανίδου να απαντάει μονολεκτικά: «αστείο»…

Δείτε το σχετικό βίντεο (από το 4ο λεπτό και μετά)

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours