Ο Drake επιστρέφει στο νούμερο 1 του UK με Certified Lover Boy, αρνούμενος τον Lil Nas X να κάνει ντεμπούτο στο top chart με τον Montero.

Το τελευταίο ρεκόρ του Drake από 3 σε 1 και προηγείται σε streams αυτήν την εβδομάδα – αν και ήταν ένα εκπληκτικά φινίρισμα καθώς λιγότερες από 500 πωλήσεις chart διαχωρίζουν τα Top 2 άλμπουμ, με την πρώτη συλλογή στούντιο του Lil Nas X να προηγείται σε λήψεις.

Εν τω μεταξύ, ο βρετανός ράπερ Tion Wayne τερματίζει στο νούμερο 5 με το ντεμπούτο του δίσκο Green With Envy, προσγειώθηκε λίγο πριν το Springtime στη Νέα Υόρκη του Bob Dylan: The Bootleg Series Vol. 16 στο Number 6. Το Springtime είναι το 41ο Top 10 άλμπουμ του Dylan και διεκδικεί τις περισσότερες φυσικές πωλήσεις της εβδομάδας.

Το θρυλικό αγγλικό ροκ συγκρότημα Genesis σημείωσε το πρώτο του άλμπουμ Top 10 σε επτά χρόνια με τη συλλογή επιτυχιών The Last Domino στο Number 9, και ο ράπερ Birmingham drill M1llionz κλείνει το Top 10 αυτής της εβδομάδας με το ντεμπούτο του mixtape Provisional License.

Πιο κάτω, το καναδικό metal συγκρότημα Spiritbox άνοιξε στο Number 19 με το ντεμπούτο άλμπουμ Eternal Blue, ενώ ο πρώην κιθαρίστας των Fleetwood Mac, Lindsey Buckingham , υποκλίθηκε στο Number 25 με το ομώνυμο έβδομο σόλο άλμπουμ του.

Τέλος, τα εννέα κομμάτια K-Pop boyband NCT 127 κερδίζουν το πρώτο τους άλμπουμ στο Top 40 στο Ηνωμένο Βασίλειο με το τρίτο άλμπουμ Κορεάτικης γλώσσας Sticker, το οποίο στρογγυλοποιεί το διάγραμμα στο Number 40.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours