Άσχημη εξέλιξη με τον Γιώργο Ανατολάκη

Μία μόλις εβδομάδα μετράμε από την είδηση που ήθελε τον Γιώργο Ανατολάκη να βρίσκεται σε προχωρημένες  συζητήσεις με την Acun Medya προκειμένου να βρεθεί στον Άγιο Δομήνικο με σκοπό να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον νέο κύκλο του Survivor.

Το γεγονός πως το όνομα του παλαίμαχου άσσου του Ολυμπιακού και πρώην βουλευτή συζητήθηκε πολύ το τελευταίο διάστημα  -λόγω της αποκάλυψης των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και του γεγονότος πως σήμερα, στα 47 του χρόνια, εργάζεται ως κούριερ σε εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων, στη λεωφόρο Θηβών- οδήγησε τον Acun Ilicali στο να του κάνει μία άκρως δελεαστική σε οικονομικό επίπεδο πρόταση, προκειμένου να πει το «ναι» στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος αναμένεται τελικά να κάνει πρεμιέρα στο τέλος της χρονιάς.

Δυστυχώς για τους λάτρεις του αθλητισμού, οι δικές μας πληροφορίες θέλουν το deal να μην προχωρά, καθώς οι δύο πλευρές αδυνατούν να συμφωνήσουν σε πολύ συγκεκριμένα κομμάτια του συμβολαίου που ο Ανατολάκης θα κληθεί να υπογράψει.

Ναι μεν ο Acun θεωρεί πως ο ίδιος θα τα πάει πολύ καλά (και) σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά δεν τον κατατάσσει στα… grande ονόματα που θέλει να «κλείσει» πάση θυσία.

Το αν τελικά θα βρεθεί η χρυσή τομή κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει, καθώς υπάρχει ακόμα χρόνος να δούμε τεράστιες ανατροπές ως προς την επιστροφή του Survivor.

Πηγή:dailymedia.com.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours