Στρατηγική συνεργασία pod.gr και ADWEB

Το pod.gr και η ADWEB ανακοινώνουν σήμερα την έναρξη της στρατηγικής τους συνεργασίας με αντικείμενο την εμπορική εκπροσώπηση του pod.gr καθώς και την συνολική αξιοποίηση της τεχνογνωσίας του pod.gr στην παραγωγή του audio περιεχομένου. Το pod.gr είναι ο μεγαλύτερος και πιο πετυχημένος παραγωγός podcast στην Ελληνική αγορά με συνεχή παρουσία στο top-10 των Ελληνικών podcasts ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

«Θεωρούμε το digital audio μια τεράστια ευκαιρία για τα brands  καθώς μέσα από αυτό χτίζεις δυνατές σχέσεις, προσεγγίζεις τις πιο δυναμικές ομάδες και τους συνοδεύεις στην καθημερινότητα τους με έναν μη παρεμβατικό και για αυτό αποτελεσματικό τρόπο», δήλωσε ο Σπύρος Παπαγεωργίου Founder της ADWEB προσθέτοντας : «Το pod.gr αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο μιας και έχει αποδεδειγμένη και βαθιά γνώση στο audio περιεχόμενο».

O Σταύρος Θεοδωράκης επικεφαλής του pod.gr δήλωσε: «Η καθιέρωση των podcast στην κοινωνία μας επετεύχθη μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες της ομάδας του pod.gr.

Η συνεργασία με την ADWEB είναι το απαραίτητο επόμενο βήμα, για να εδραιωθεί η τεχνολογική και εμπορική υπεροχή του όλου εγχειρήματος.

Θα μας επιτρέψει να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες του programmatic trading και να αναπτύξουμε έτσι ακόμη περαιτέρω την δυναμική προβολή των brands στο pod.gr».

Leave a Reply

Your email address will not be published.