Πέθανε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου – Η συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook – «Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα!»

Η Αριάδνη Γερασιμίδου, που πριν λίγες ημέρες συγκίνησε με την εξομολόγησή της για τη μάχη που έδινε εδώ και καιρό με τον καρκίνο, τελικά δεν τα κατάφερε και πέθανε σήμερα μετά από μεγάλο αγώνα.

Η δημοσιογράφος είχε ανεβάσει πριν λίγες ημέρες ένα βίντεο στο YouTube και είχε αποκαλύψει πως αρχικά έγινε λάθος διάγνωση, η οποία της κόστισε επτά μήνες, ένα χρονικό διάστημα ιδιαίτερα κρίσιμο.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε οικείο της πρόσωπο με ανάρτηση που έγινε στο προφίλ της μεταφέροντας τα τελευταία λόγια της και το μήνυμα που ήθελε να ακουστεί. Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η Αριάδνη έφυγε από τη ζωή. Πριν φύγει έγραψε και ήθελε να σας μεταφέρω αυτό το μήνυμα:

«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.

Δεν θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!

Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!

Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους.

Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.

Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!

Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)»

About Post Author

+ There are no comments

Add yours