Ο Hugh Jackman φαίνεται σχεδόν μη αναγνωρίσιμος σε φωτογραφία γάμου από 25 χρόνια πριν

Μας αρέσει μια καλή φωτογραφία ανατροφοδότησης celeb. Στις 11 Απριλίου 1996, ο Hugh Jackman και η σύζυγός του Deborra-Lee Furness έδεσαν τον κόμπο σε μια εκκλησία έξω από τη Μελβούρνη. Και τώρα – 25 χρόνια αργότερα – ο Jackman και ο Furness έχουν βιώσει μια απίστευτη ιστορία αγάπης, καθιστώντας τους ένα από τα πιο μακροχρόνια ζευγάρια στο Χόλιγουντ. Σίγουρα δεν χρειάζεται να σας πούμε δύο φορές πόσο απίστευτο είναι το celebdom, αλλά θα το πούμε αυτό: Ο Jackman και ο Furness αξίζουν να γιορτάσουν το παραμύθι τους σε όλη της τη δόξα. Προς τιμήν της μεγάλης ημέρας του ζευγαριού, ο Τζάκμαν πήγε στο Instagram για να μοιραστεί ένα γλυκό μήνυμα για τη σύζυγό του μαζί με μερικές απολύτως αστρικές φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους – και το αστέρι του Λόγκαν φαίνεται σχεδόν μη αναγνωρίσιμο.

«Το να παντρεύεσαι μαζί σου η Ντεμπ είναι τόσο φυσική όσο η αναπνοή», ξεκίνησε ο Τζάκμαν τον τίτλο του IG. Στο καρουσέλ των φωτογραφιών, ένας νεαρός Τζάκμαν φαίνεται να φοράει το σμόκιν του με ένα ζευγάρι γυαλιά, ενώ η Furness αναισθητοποιεί το νυφικό της με πλήρη γοητεία.

Hugh Jackman, left, and Deborra-Lee Furness

Η λεζάντα του συνέχισε: «Από τη στιγμή που συναντηθήκαμε… ήξερα ότι το πεπρωμένο μας ήταν να είμαστε μαζί. Στα 25 χρόνια μας – η αγάπη μας έχει μεγαλώσει βαθύτερα. Η διασκέδαση, ο ενθουσιασμός και η περιπέτεια πιο συναρπαστική. η μάθηση ακόμη μεγαλύτερη. Είμαι για πάντα ευγνώμων που μοιράζομαι την αγάπη μας, τη ζωή μας – και την οικογένειά μας μαζί. Μόλις ξεκινήσαμε. Deb, σ ‘αγαπώ με όλη μου την καρδιά !. ” Ουάου, κάποιος άλλος απλώς συναισθηματίστηκε, ή είναι μόνο εμείς ;!

Είναι σαφές ότι ο Τζάκμαν είναι εξίσου ερωτευμένος με τη σύζυγό του όπως ήταν όλα αυτά τα χρόνια πριν και είναι τόσο όμορφο να το βλέπεις. Οι δύο είναι περήφανοι γονείς για τα παιδιά τους Όσκαρ Maximilian και κόρη Ava Eliot και ειλικρινά, το ρομαντικό τους κεφάλι μας δίνει τόση ελπίδα.

Χρόνια πολλά Hugh Jackman και Deborra-Lee Furness!

About Post Author

+ There are no comments

Add yours