Η Madonna και η κόρη Lourdes μοιάζουν με δίδυμα στην τελευταία φωτογραφία του τραγουδιστή

Κατά μάνα κατά κόρη. Ποτέ δεν γερνάει όταν βλέπουμε τις αγαπημένες μας μαμά διασημότητες να κάνουν παρέα με τα όμοια παιδιά τους – κοιτάζουμε εσένα, τη Χάιντι Κλουμ και την κόρη σου Λένι. Πάνω από οτιδήποτε άλλο, είναι τόσο συναρπαστικό το να βλέπουμε τα μικρά παιδιά των Α-listers να φροντίζουν τις μητέρες τους με περισσότερους τρόπους παρά με την εμφάνισή τους και αντ ‘αυτού κληρονομούν επίσης την κακή τους προσωπικότητα. Αυτό ισχύει για τη Madonna και την ατελείωτα δροσερή κόρη της, Lourdes Leon. Η μαμά των έξι πήγε στο Instagram για να αναδείξει την κόρη της μίνι-μου Λούρδη Λεόν και οι δύο μας είχαμε να δούμε διπλά. Όχι μόνο το πανέμορφο δίδυμο μητέρας-κόρης μοιάζει με συνολικά δίδυμα στην τελευταία του selfie, αλλά η περιστασιακή εμφάνιση των μαλλιών της μασχάλης από τη Λούρδη μας θυμίζει τόσο πολύ τη μαμά της – η οποία ωθούσε συνεχώς τα όρια ομορφιάς για δεκαετίες.

Η 24χρονη που μοιράζεται η Μαντόνα με τον πρώην Carlos Leon αγκαλιάζει τη μαμά της στη φωτογραφία IG καθώς κουνάει ένα εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα με φτερά. Το ποπ εικονίδιο από την άλλη πλευρά επέλεξε ένα λευκό φόρεμα και αξεσουάρ με ένα πολύχρωμο στεφάνι λουλουδιών. Η Μαντόνα έγραφε την εικόνα, «Σαν κομμάτια της καρδιάς σας να περπατάτε έξω από εσάς #lola».

Η Λούρδη έχει σηκώσει το χέρι της καθώς πιθανότατα τραβάει μια selfie με τη μαμά και το αγόρι της που θα θέλαμε να δούμε αυτήν την selfie. Είναι η Madonna μια μαμά φίλτρου Snapchat ή επιλέγει μια αυστηρή ρύθμιση χωρίς φίλτρο; Υποθέτουμε ότι θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε αν αυτό το στιγμιότυπο βλέπει ποτέ το φως της ημέρας.

Ενώ η Lourdes τράβηξε την προσοχή ορισμένων διαδικτυακών συρτών στα σχόλια για τα μαλλιά της στο μασχάλι, η εικασία μας είναι ότι η κόρη της τραγουδίστριας δεν θα ενοχληθεί πραγματικά από τις απαντήσεις (αν και δεν θα εκπλαγούμε αν μοιράστηκε ένα ρητό μήνυμα ως απάντηση.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours