Ταινία με τη JLO θα γίνει η ζωή της Γκριζέλντα Μπλάνκο, της γυναίκας που σκότωσε στα 11 και έκανε όργια κρατώντας όπλο.

Η «νονά της κοκαΐνης»Γκριζέλντα Μπλάνκο έμεινε γνωστή ως η πιο αιμοδιψής dealer ναρκωτικών στην ιστορία.

Ήταν μόλις 11 ετών όταν σκότωσε το πρώτο της θύμα, ένα άλλο παιδί και κατάφερε πολύ γρήγορα να δημιουργήσει μια «αυτοκρατορία» που εκτεινόταν από το Μεντεγίν, την «πρωτεύουσα της κοκαΐνης» στην Κολομβία, όπου γεννήθηκε μέχρι το Μαΐάμι και τη Νέα Υόρκη. Συνολικά, το όνομά της έχει συνδεθεί με 250 φόνους.

Εκτός από το προσωνύμιο «νονά της κοκαΐνης» ήταν γνωστή και ως η «μαύρη χήρα» (σκότωσε τους τρεις συζύγους της). Μεταξύ των… κατορθωμάτων της, δολοφονούσε χωρίς ίχνος μεταμέλειας και ανάγκαζε άνδρες και γυναίκες να συμμετέχουν σε όργια μαζί της σημαδεύοντας τους με όπλο.

Τώρα, οκτώ χρόνια αφότου έπεσε νεκρή από τα πυρά εχθρών, η ιστορία της θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη και την «νονά της κοκαΐνης» θα υποδυθεί η Τζένιφερ Λόπεζ.

Cinepivates – Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μια άλλη Γκρισέλντα Μπλάνκο;

Η Γκριζέλντα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ήταν η πρώτη που σκέφτηκε να κάθονται οι εκτελεστές στο πίσω μέρος των μηχανών έτσι ώστε να μπορούν να πυροβολούν τα θύματά τους και να ξεφεύγουν εύκολα.

Ήταν επίσης η πρώτη που συνειδητοποίησε ότι οι γυναίκες ήταν καλύτερες στο εμπόριο ναρκωτικών επειδή ήταν λιγότερο πιθανό να τις σταματήσει η αστυνομία και μάλιστα δημιούργησε ειδικά εσώρουχα για να κρύβουν τα ναρκωτικά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ήταν η Γκριζέλντα ήταν μόλις 11 ετών απήγαγε ένα 10χρονο αγόρι από μια πλούσια οικογένεια και όταν εκείνοι δεν πλήρωσαν τα λύτρα, το σκότωσε .

Η «νονά της κοκαΐνης» με τους 250 φόνους... ζωντανεύει: Ταινία με τη JLO η ζωή της

Ένα χρόνο αργότερα έγινε ιερόδουλος και παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο, έναν μικροαπατεώνα, τον Κάρλος Τρουγίλο.

Είχαν τρεις γιους, αλλά αργότερα χώρισαν και η Μαύρη Χήρα τον δολοφόνησε επειδή διαφώνησαν για τις δουλειές τους.

Πηγή: Reader.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours