Ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας της άνοιξης και φαντάζει σαν την ιδανική αφορμή για να πείτε «ναι» σε μια mini αναδιαμόρφωση των χώρων σας, απολαμβάνοντας περισσότερο τη διαμονή σας μέσα. Η περίοδος αυτή είναι συνώνυμη των χαρούμενων χρωμάτων και των ολάνθιστων στοιχείων της φύσης, γι’ αυτό είναι ωραίο να εκμεταλλευτείτε αυτό το γεγονός και να δημιουργήσετε μοναδικές γωνίες σε διάφορα σημεία της κατοικίας σας -μέσα κι έξω από αυτήν-, περνώντας ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο σας.

Εντοπίστε τα αγαπημένα σας σημεία για ατελείωτο chilling

Αρχικά, θα πρέπει να εντοπίσετε σε ποια σημεία προτιμάτε να χαλαρώνετε περισσότερο μέσα στο σπίτι σας, διαβάζοντας ένα βιβλίο, ακούγοντας ή σερφάροντας στο διαδίκτυο. Φαίνεται πως οι συγκεκριμένες γωνίες σάς κάνουν να νιώθετε «ζεστασιά», βοηθώντας σας να ηρεμήσετε από την κούραση και την ένταση της ημέρας. Ανακαλύψτε, λοιπόν, ποια είναι αυτά τα σημεία και ξεκινήστε το makeover!

Αλλάξτε χρώμα στους τοίχους

Τα χρώματα είναι ένας εύκολος τρόπος για να αλλάξετε ολοκληρωτικά μορφή σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας. Μιας και η άνοιξη είναι εδώ, μια ωραία ιδέα είναι να εντάξετε φωτεινά, χαρούμενα χρώματα, όπως το dusty blue ή το λιλά, ενώ για εσάς τους πιο τολμηρούς το φούξια είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Έτσι, θα δείτε κατευθείαν πόσο ανοιξιάτικη πνοή θα πάρει ο χώρος σας!

Τα pop στοιχεία θεωρούνται «κλειδί»

Επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, είναι σημαντικό να τους δώσετε βάση και να τις εντάξετε έτσι όπως πρέπει. Σίγουρα ένας μεγάλος baroque καθρέφτης μπορεί να λειτουργήσει εκπληκτικά και να «δέσει» ονειρεμένα με τους pastel τόνους. Επίσης, προσθέστε μικρές πινελιές χρωμάτων κι extra μεταλλικά στοιχεία, όπως ένα ρολόι στον τοίχο ή κάποιο oversized βάζο. Σαν bonus, μην παραλείψετε τα φυτά και τα λουλούδια, που δεν πρέπει να λείπουν από το τελικό αποτέλεσμα.

Προσθέστε τα ιδανικά υφάσματα

Μαζί με όλα τα υπόλοιπα που θα προσθέστε, μην παραλείψετε τα υφάσματα που θα δώσουν ανανεωμένη και cozy πνοή στον χώρο. Γι’ αυτήν την εποχή, ιδανικές επιλογές αποτελούν το λινό, η ψάθα, ακόμα και το σατέν, το οποίο μπορείτε να εισάγετε με μικρές λεπτομέρειες -όπως μαξιλάρια και κουρτίνες. Επιλέξτε ένα συγκεκριμένο στιλ και βάσει αυτού στρώστε χαλιά, ριχτάρια και άλλα υφάσματα που θεωρείτε ότι ταιριάζουν. Plus, τα prints είναι το τέλειο statement touch για άλλη μια φορά!

Δημιουργήστε ένα ονειρικό σκηνικό στο μπαλκόνι σας

Ακόμα κι αν δεν έχετε κήπο ή αν βρίσκεστε μακριά από τη φύση και δεν μπορείτε να την απολαύσετε, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που αξίζουν την προσοχή σας. Φέρτε την άνοιξη στο μπαλκόνι σας με ελάχιστα μόνο βήματα και πινελιές που θα εξασφαλίσουν ένα super σκηνικό, τοποθετώντας ένα μικρό σαλόνι, πολλά φυτά και λουλούδια, ακόμα και φωτιστικά για πιο cozy vibe. Επιπλέον, προσθέστε κεριά, ίσως κάποιο χαλί και μαξιλάρια στο πάτωμα, δημιουργώντας έτσι ένα υπέροχο bohemian περιβάλλον.

Πηγή: glow.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours