Νάντια Μπουλέ – Γιώργος Ισαάκ: Το love story και η εγκυμοσύνη

Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες η Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός, η οποία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αγγελική», είναι τρισευτυχισμένη, καθώς θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Γιώργο Ισαάκ.

Ο άντρας της καρδιάς της είναι θεατρικός επιχειρηματίας και παραγωγός και οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια, όμως κρατούν χαμηλούς τόνους στα social media, ενώ και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες.

Νάντια και Γιώργος, γνωρίστηκαν στο θέατρο και πλέον μένουν μαζί στον Χολαργό, περιμένοντας με ανυπομονησία να κρατήσουν αγκαλιά το παιδάκι τους.

Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας Νάντια και Γιώργος;

«Δε νομίζω ότι ο σύντροφός μου θα εμφανισθεί ποτέ με δαχτυλίδι. Κάπως βλέπουμε τα πράγματα κοινά και κάποια στιγμή που μου είχε φέρει ένα δώρο που εγώ θεώρησα ότι θα μπορούσε να είναι κάτι τέτοιο άσπρισα και έπαθα πολλαπλό εγκεφαλικό και έτσι κατάλαβε ότι δεν είμαστε για τέτοια πράγματα. Ο Γιώργος δεν ζηλεύει και αυτό είναι κάτι που λατρεύω σε εκείνον. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που δεν θέλω να τελειώσουν ποτέ, θέλω να είναι έτσι. Αν έχεις ζήσει το ανάποδο, εκτιμάς το να μην σε ζηλεύει ο σύντροφός σου. Το να μην σε ζηλεύει ο σύντροφος σου είναι ένδειξη αυτοπεποίθησης, ενώ το αντίθετο είναι ένδειξη μεγάλης ανασφάλειας. Οπότε γιατί να το θέλω αυτό το πράγμα; Σε καμία περίπτωση!» είχε αποκαλύψει παλαιότερα η Νάντια Μπουλέ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours