Δείτε το εκπληκτικό σπίτι που αγόρασε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην μαμά του

Η σχέση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με τη μητέρα του, Ιρμελίν, έχει αποτελέσει ουκ ολίγες φορές θέμα συζήτησης καθότι είναι “υπερβολικά στενή” για πολλούς. Μπορεί να έχει υπάρξει με πολλές γυναίκες, η αγάπη του μεγάλη ωστόσο είναι η μητέρα του, η οποία είναι πλάι του σχεδόν σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις που έχει παρευρεθεί.

Πρόσφατα ο 46χρονος ηθοποιός έδωσε 7,1 εκατομμύρια δολάρια για ένα σπίτι στο Los Feliz του Λος Άντζελες, το οποίο χάρισε στην αγαπημένη του μητέρα. Πρόκειται για μια κατοικία με ισπανική αποικιακή αρχιτεκτονική, η οποία άνηκε στον ηθοποιό της σειράς “Modern Family”, Τζέσε Τάιλερ Φέργκιουσον, και στον σύζυγο του, Τζάστιν Μικίτα.

Todd F Goodman

Πρόκειται για το δεύτερο ακίνητο που αγοράζει στην περιοχή ο Οσκαρικός ηθοποιός, δεδομένου ότι το 2018 αγόρασε ένα σπίτι της δεκαετίας του 1920 για 4,9 εκατομμύρια δολάρια, το οποίο χάρισε στον πατέρα του Τζορτζ Ντι Κάπριο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα δύο σπίτια απέχουν μόλις έξι λεπτά με το αυτοκίνητο.

Todd F Goodman

Το ακίνητο χτίστηκε το 1928, εκτείνεται σε περίπου 465 τετραγωνικά μέρα και αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια. Στην είσοδο υπάρχει ένα διώροφο φουαγιέ με βιτρό παράθυρα, ενώ το σπίτι περιλαμβάνει επίσης μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη με ψηλή οροφές, ένα σαλόνι με πέτρινο τζάκι, κουζίνα με custom ντουλάπια και ένα οικογενειακό δωμάτιο που είναι εξοπλισμένο με προβολέα για βραδιές ταινιών.

Todd F Goodman

Σχεδόν κάθε δωμάτιο του σπιτιού έχει πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους, οι οποίοι περιλαμβάνουν πισίνα, σπα, ανεξάρτητο χώρο για διαλογισμό και γιόγκα, ένα πρόσφατα ανακαινισμένο κατάστρωμα με θέα στην πόλη, εξωτερικές ετσίες και περιποιημένο γκαζόν.

Δείτε μερικές επιπλέον φωτογραφίες της εκπληκτικής κατοικίας παρακάτω:

Todd F Goodman

Todd F Goodman

Todd F Goodman

Todd F Goodman

Todd F Goodman

Todd F Goodman

Todd F Goodman

Todd F Goodman

Todd F Goodman

Todd F Goodman

Πηγή:perpetual.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours