Ελπίδα Νίνου: Δεν φεύγει τελικά για εξωτερικό – Μαζί του μέχρι το τέλος η σύζυγός του Φιλιππίδη

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ύστερα από τις κατηγορίες που τού απαγγέλθηκαν για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού κατά το παρελθόν.

Υπενθυμίζεται, πως ο ηθοποιός είναι στην ίδια πτέρυγα στις φυλακές με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη με τους δύο τους μάλιστα να χωρίζει ένα κρεβάτι.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη είναι η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου και ο γιος του, Δημήτρης. Η σύζυγος του ηθοποιού μάλιστα ήταν η πρώτη που τον επισκέφθηκε στις φυλακές Τρίπολης όταν αυτό επετράπη.

Δημοσίευμα των προηγούμενων ημερών ανέφερε ότι η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη θα έφευγε για το εξωτερικό μαζί με το γιο του ζευγαριού εφόσον ήταν απορριπτική η απόφαση για την αποφυλάκιση του ηθοποιού. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η Ελπίδα Νίνου θα μείνει στο πλευρό του συζύγου της όποια κι είναι η απόφαση για την τύχη του ηθοποιού.

Σημειώνεται, πως το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν τριάντα χρόνια. Το 1997 γεννήθηκε ο γιος τους, Δημήτρης που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στην σκηνοθεσία.

Πηγή: dailymedia.com.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours