ΥΛΙΚΑ
7 φλ. γάλα αμυγδάλου
1 φλ. ζάχαρη
1 κουταλάκι μαστίχα
2 φλ. σιμιγδάλι
Για την επικάλυψη:
1 συσκευασία (400γρ.) γέμιση από φράουλες (Strawberry filling)


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνετε το γάλα αμυγδάλου σε μία κατσαρόλα. Αφήνετε να ζεσταθεί και προσθέτετε τη ζάχαρη. Ανακατεύετε και αφήνετε να κοχλάσει. Βάζετε τη μαστίχα και λίγο-λίγο το σιμιγδάλι ανακατεύοντας να
απορροφήσει αυτό που βάλατε και μετά να προσθέσετε άλλο. Ανακατεύετε μέχρι να πήξει.
Βρέχετε καλά μία στρογγυλή φόρμα με αποσπώμενη βάση 24 εκ.

Αφαιρείτε το νερό χωρίς να τη σκουπίσετε. Ρίχνετε μέσα το χαλβά και τον αφήνετε να κρυώσει. Αν θέλετε βάζετε τον χαλβά στο ψυγείο. Πριν σερβίρετε απλώνετε από πάνω το Strawberry filling.

About Post Author

You May Also Like

More From Author