Πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα και μαύρο πιπέρι.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Μαγειρεύουμε ταλιατέλες με αγκιναράκια λαδιού για το πιάτο ημέρας.
Θα προσθέσουμε ξύσμα από λεμόνι, μαύρες ελιές, κουκουνάρι και θα πασπαλίσουμε με τριμμένη παρμεζάνα και μαύρο πιπέρι.
Καλή όρεξη.
Μερίδες: 4
Προετοιμασία: 10′
Μαγείρεμα: 10′-20′
Υλικά
500 γρ. ταλιατέλες
10 αγκιναράκια λαδιού, στραγγισμένα και κομμένα στη μέση
1 λεμόνι, ξύσμα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
10 ελιές μαύρες, κομμένες στη μέση
2 κ.γ. κουκουνάρι
6-7 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις ταλιατέλες σε μπόλικο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και τις σουρώνουμε.
Πηγή:huffingtonpost.gr