Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 600 γρ κρύα κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (2,5 κούπες)
  • 400 γρ άλειμμα πραλίνα σοκολάτας (2 κούπες)

Προαιρετικά για το στόλισμα

  • Σιρόπι καραμέλας

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρύα κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να έχουμε μια μαλακή κρέμα σαν γιαούρτι.
  2. Προσθέτουμε το άλειμμα πραλίνα σοκολάτας και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά.
  3. Ρίχνουμε το μείγμα σε μια φόρμα 20χ12χ8 εκατοστά .
  4. Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη για να αποφύγουμε τα κρυσταλλάκια και βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 6-7 ώρες.
  5. Πριν το σερβίρουμε το αφήνουμε για 10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου.
  6. Το παγωτό είναι πεντανόστιμο πολύ μαλακό και μπορείτε να το στολίσετε με σιρόπι καραμέλας με ξηρούς καρπούς ή με ότι άλλο σας αρέσει!!

Τα παιδιά σας θα το λατρέψουν!!

Καλή σας επιτυχία!!

Δείτε το βίντεο εδώ :

About Post Author

You May Also Like

More From Author