ΥΛΙΚΑ:
1 κεσέ φρέσκα μανιτάρια (500 γρ.)
1 μεγάλο κρεμμύδι
1/2 φλ. ελαιόλαδο
10-12 κλωναράκια Κρόκο Κοζάνης
1 κομμάτι φέτα (100 -150 γρ.) κομμένο σε κύβους
1/2 ματσάκι μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε το κρεμμύδι σε φέτες και το τσιγαρίζουμε στο λάδι, σε μεσαία προς δυνατή ένταση, σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι μέχρι να ξανθύνει.
Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και τα προσθέτουμε στο τηγάνι.
Λίγο πριν εξατμιστούν τα υγρά, χαμηλώνουμε την ένταση στο μισό, προσθέτουμε τον κρόκο Κοζάνης, τον μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε συχνά μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά.
Ρίχνουμε στο τέλος τη φέτα σε κύβους και ανακατεύουμε ελαφρά να αναμιχθεί καλά, σβήνουμε το μάτι και αποσύρουμε το τηγάνι όταν έχουν αρχίσει να λιώνουν οι κύβοι.
Σερβίρεται ζεστό σαν ορεκτικό ή σαν μεζές.
Πηγή: e-ptolemeos.gr
+ There are no comments
Add yours