Μπισκοτογλυκό ψυγείου με πτι μπερ από τον Τάσο Αντωνίου. Δροσερό, αφράτο, νοστιμότατο μπισκοτογλυκό ψυγείου. Ένα πανεύκολο στη παρασκευή του γλυκό για να απολαύσετε το τέλειο επιδόρπιο οποιαδήποτε στιγμή!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5 λεπτά
ANAMONH         8 ώρες
ΣΥΝΟΛΟ            8 ώρες 5 λεπτά
ΓΕΥΜΑ               Γλυκά
ΚΟΥΖΙΝΑ           Διεθνής
ΘΕΡΜΙΔΕΣ        390 θερμίδες

ΥΛΙΚΑ

  • 200 γρ. μπισκότα πτι μπερ
  • 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι light
  • 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • 50 γρ. καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα προαιρετικά
  • 100 γρ. μαρμελάδα για το γαρνίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μεγάλο μπολ θρυμματίζουμε τα μπισκότα με τα χέρια.
  • Σε ξεχωριστό μπολ αναμειγνύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα. Προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά.
  • Μεταφέρουμε το μισό μείγμα σε φόρμα με αποσπώμενη βάση διαμέτρο 15 εκ. Περιχύνουμε με το καραμελωμένο γάλα και το απλώνουμε. Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μείγμα και ισιώνουμε το μείγμα.
  • Επικαλύπτουμε με τη μαρμελάδα και την απλώνουμε καλά. Αφήνουμε στο ψυγείο για 6-8 ώρες να δέσει καλά και να μαλακώσουν τα μπισκότα.

Πηγή:mamapeinao.gr

 #WithMe 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours