Μπισκοτογλυκό ψυγείου με πτι μπερ από τον Τάσο Αντωνίου. Δροσερό, αφράτο, νοστιμότατο μπισκοτογλυκό ψυγείου. Ένα πανεύκολο στη παρασκευή του γλυκό για να απολαύσετε το τέλειο επιδόρπιο οποιαδήποτε στιγμή!
ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ. μπισκότα πτι μπερ
- 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι light
- 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 50 γρ. καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα προαιρετικά
- 100 γρ. μαρμελάδα για το γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-
Σε μεγάλο μπολ θρυμματίζουμε τα μπισκότα με τα χέρια.
-
Σε ξεχωριστό μπολ αναμειγνύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα. Προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά.
-
Μεταφέρουμε το μισό μείγμα σε φόρμα με αποσπώμενη βάση διαμέτρο 15 εκ. Περιχύνουμε με το καραμελωμένο γάλα και το απλώνουμε. Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μείγμα και ισιώνουμε το μείγμα.
-
Επικαλύπτουμε με τη μαρμελάδα και την απλώνουμε καλά. Αφήνουμε στο ψυγείο για 6-8 ώρες να δέσει καλά και να μαλακώσουν τα μπισκότα.
Πηγή:mamapeinao.gr
+ There are no comments
Add yours