Η πίτσα είναι πάντα μια καλή επιλογή για εύκολο και γρήγορο σνακ στο σπίτι, στο γραφείο ή και την παραλία.
Η πίτσα γενικότερα έχει μια εύκολη συνταγή ωστόσο η «δυσκολία» βρίσκεται στη ζύμη. Το ζυμάρι μπορεί να χρειαστεί περισσότερη ώρα και προσπάθεια για να γίνει αφράτο ή τραγανό, ανάλογα πάντα τα γούστα του καθένα, επομένως η σημερινή συνταγή είναι ιδανική.
Με μια έρευνα στο διαδίκτυο ανακαλύψαμε στο cookandfeel μια έξυπνη και εύκολη συνταγή για πίτσα στο 10λεπτο, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις ζυμάρι, ή να αγοράσεις ζύμη πίτσας.
Υλικά
- 1 πακέτο πίτες για σουβλάκι
- Έτοιμη κέτσαπ
- Λίγη ρίγανη
- Φέτες ζαμπόν (ή γαλοπούλα)
- Φέτες μπέικον
- Διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα
Εκτέλεση
Στρώνουμε μία λαμαρίνα φούρνου με χαρτί ψησίματος. Τοποθετούμε τις πίτες για σουβλάκι, βάζουμε σε κάθε πίτα λίγη κέτσαπ και την απλώνουμε με ένα μαχαίρι. Πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη.
Απλώνουμε από πάνω από μία φέτα ζαμπόν και μια φέτα μπέικον. Σκορπίζουμε από πάνω το τυρί και το απλώνουμε να πάει παντού.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180 φούρνο για 10’-15’, μέχρι να ροδίσει καλά το τυρί. Φυσικά μπορείτε να προσθέσετε υλικά της αρεσκείας σας, όπως μανιτάρια, πιπεριές και άλλα.