Εάν ψάχνεις ένα ιδιαίτερο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό επιδόρπιο για το τραπέζι σου δοκίμασε να κάνεις αυτό το cheesecake καραμέλα και δεν θα πιστεύεις πόσο νόστιμο γλυκό έκανες!
Υλικά
250 γρ πτι μπερ
150 γρ μαργαρίνη
400 ml κρέμα γάλακτος
2 βανίλιες
250 γρ ζαχαρούχο γάλα
400 γρ τυρί κρέμα
Σιρόπι καραμέλας για παγωτά
Εκτέλεση
Ξεκινάμε την συνταγή μας, θρυμματίζοντας πρώτα τα μπισκότα μας με την βοήθεια ενός μούλτι. Στην συνέχεια προσθέτουμε την μαργαρίνη και δουλεύουμε το μείγμα με μία σπάτουλα.
Κατόπιν, απλώνουμε το μείγμα σε μία φόρμα 26 εκατοστών, στον πάτο της οποίας έχουμε προσθέσει αντικολλητικό χαρτί.
Τέλος, σερβίρουμε με σιρόπι καραμέλας για παγωτά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδή το σιρόπι είναι αρκετά ρευστό, μπορείτε να το προσθέτετε σε κάθε κομμάτι ξεχωριστά πριν το σερβίρετε.
Αυτό ήταν! Το cheesecake καραμέλα είναι έτοιμο! Είναι βέβαιο ότι θα το απολαύσετε! Καλή επιτυχία!
Δες αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο: