Από Γαλάτεια Παμπορίδη
ΥΛΙΚΑ
6 φιλετάκια κοτόπουλο
2 φλ. ψιλοκομμένο κόκκινο κραμπί
1 μεγάλο καρότο τριμμένο
150 γρ. καρδιές μαρουλιού ψιλοκομμένες
4 κ.σ. αλατισμένα κάσιους μοιρασμένα
1 μανταρίνι καθαρισμένο
Για το ντρέσινγκ:
2 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. χυμό λεμόνι
1 κ.σ. σόγια σος
2 κ.γ. μουστάρδα
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε τα κοτοπουλάκια σε ένα ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά, μέχρι να είναι τραγανά, έχοντας γυρίσει τα φιλετάκια στα 15 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσουν ελαφρώς και κόβετε.
Σε μια σαλατιέρα βάζετε όλα τα υλικά και περιχύνετε με το ντρέσινγκ. Προσθέτετε τα κοτοπουλάκια και σερβίρετε.
Πηγή:xrysessyntages.com