O βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, Philippe Mille, από το Domaine Les Crayeres Reims, έρχεται στις 30 Νοεμβρίου 2022 στη Σπονδή. Μαζί με τον Arnaud Bignon, exécutive chef του εστιατορίου Σπονδή, δημιουργούν ένα μοναδικό 4 hands dinner μενού, εμπνευσμένο από τις εποχές και την περιοχή της Καμπανίας, που συνδυάζεται με κορυφαίες επιλογές σαμπάνιας του οίκου Taittinger.
 
Ο Philippe Mille υπογράφει σήμερα τα μενού των εστιατορίων Le Parc ** και Le Jardin.
Έχει εργαστεί στις κουζίνες των Bordier, Grondart, Anton, Roth, ενώ υπήρξε το δεξί χέρι του Yannick Alléno στο Le Scribe και του Alain Ducasses στο Le Meurice.
 
Όπως λέει ο ίδιος και αποδεικνύει σε κάθε του δημιουργία: “Για να είσαι μάρτυρας της ψυχής της σαμπάνιας δεν αρκεί να μαγειρέψεις τη γη … Πρέπει να καταλάβεις ποια είναι!”  (“Witnessing the soul of Champagne is not just about cooking the terroir… it’s about understanding who it is!”).
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε:
Christian Potelle
Tel: +30 210 75 64 021

4 Hands Dinner Philippe Mille & Arnaud Bignon
Champagne Taittinger

Γλασαρισμένη & ΨημένηΚίτρινηΚολοκύθα
Σαμπαγιόν Κολοκύθα-Καφές
Candied & Roasted Butternut Squash
Sabayon Pumpkin-Coffee

Αφιέρωμαστην‘’Notre Dame de Reims’’
Καραβίδα Μαριναρισμένη με Αγουρίδα σαν βιτρό
Tribute to ‘’Notre Dame de Reims’’
Langoustine Marinated with Verjuice like a Stained Glass

Χτένια & Μανιτάρια με Pinot Noir
Ζωμός Χαμόβλαστης, Κρέμα απο Νερο Καρυδιού
Scallops & Mushroom with Pinot Noir
Undergrowth Broth, Walnut Water Cream

Πάπια
Παντζάρια, Βατόμουρο, Κόκκινο Shiso, Πεύκο
Duck
Beetroot, Blackberry, Red Shiso, Pine nut

Ile Flottante Εσπεριδοειδών
Βασιλικός, Μαύρο Λεμόνι, Πράσινο Shiso
Citrus Ile Flottante
Basil, Black Lemon, Green Shiso


170.00  Ευρώ/άτομο   –   170.00 Euro/person

About Post Author

You May Also Like

More From Author