Η Cookoovaya στο Beach House στην Αντίπαρο

Από το 2014 έως και σήμερα η Cookoovaya παραμένει το σταθερό μας ραντεβού στην οδό Χατζηγιάννη Μέξη 2α . Φέτος το καλοκαίρι, από την Παρασκευή 7 Ιουνίου, μας υποδέχεται σε ένα δεύτερο αγαπημένο σημείο, στη φιλόξενη αγκαλιά του Beach House Antiparos – πλέον στα χέρια της Αθανασίας Κομνηνού (The Rooster Antiparos).

Περίπου 8χλμ μακριά από το λιμάνι της Αντιπάρου, η θερινή Cookoovaya εγκαθίσταται σε έναν ανανεωμένο, ανεπιτήδευτο και γεμάτο φως χώρο ακριβώς πάνω από την απάνεμη παραλία, έτοιμη να προσφέρει τη σοφή κουζίνα της. Εκεί, όπως και στην Αθήνα, πρωταγωνιστούν η στοχαστική επιλογή της πρώτης ύλης, η αναζήτηση της ισορροπίας, η εφαρμογή της γνώσης που αναδεικνύει την ποιότητα των υλικών, απλά και με σοφία.

Ο Περικλής Κοσκινάς και η ομάδα του εμπνέονται ένα μενού σταθερά ελληνικό, βασισμένο στην απλότητα και την αφαίρεση δημιουργώντας πιάτα με ουσία και γεύση. Κατά την παράδοση του εστιατορίου της Αθήνας, τα πιάτα μοιράζονται στο τραπέζι και κανείς μπορεί να γευτεί και στην Αντίπαρο μερικά από τα ήδη αγαπημένα των Αθηναίων: ωμά ψάρια carpaccio με λεμόνι, θυμάρι, ελαιόλαδο ή με γύρη άγριου μάραθου και λεμόνι, χταπόδι με τη φάβα, τριμμένη ντομάτα και κάπαρη, μαραθόπιτα στα κάρβουνα. 

Η απόλυτη εφαρμογή του «Wise Cuisine» όμως, βρίσκεται στα ψάρια και τη διαχείρισή τους. Ψάρι μπουρδέτο, στα κάρβουνα αλλά και το εμβληματικό μπιάνκο, σήμα κατατεθέν της κουζίνας της Cookoovaya, τα απολαμβάνετε με την ιδανικότερη θέα των Κυκλάδων.

Ο Chef – Patron Περικλής Κοσκινάς και η ομάδα του σας περιμένουν στην Αντίπαρο από τις 7 Ιουνίου σε έναν χώρο με ειλικρινή φροντίδα, έτοιμο να τον νιώσετε δικό σας και να συνδεθείτε με τους ανθρώπους σας. Απλά, λιτά και ουσιαστικά.

Cookoovaya Αντίπαρος

Beach House, Απάντημα

Κρατήσεις: Τηλ.: +30 22840 64000 (εσωτ.3)

Website: https://cookoovaya.gr/

Instagram –  cookoovayaantiparos

Facebook – cookoovayaantiparos/
Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 12.00 – 20.00

About Post Author