Σπίτι μου, σπίτι σου ή …στο νέο «House of Flask»; Αυτό το ερώτημα έρχεται να απαντήσει το «Flask», η πρωτότυπη mobile εφαρμογή για cocktail delivery στο σπίτι που πλέον απέκτησε το δικό του cozy χώρο στην Κηφισιά.

Μπαίνοντας στο «House of Flask», στο νεοκλασικό της πλατείας Αγίου Δημητρίου που παλιότερα στεγάζονταν τα εστιατόρια «Pig out» και «Peru in a Yard», βλέπεις κατευθείαν τη μακρόστενη μπάρα, όπου οι bartenders του «Flask» ετοιμάζουν πυρετωδώς τα κοκτέιλ λίγο πριν φτάσουν στην πόρτα σου. Έπιασα θέση στο μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι που βρισκόταν στο κέντρο, αλλά αμέσως το μάτι μου έπεσε στους αναπαυτικούς καναπέδες και τα πουφ που βρίσκονταν εδώ κι εκεί σχηματίζοντας cozy γωνιές για κουβέντα και χαλάρωση.

Μιλώντας με τον Φίλιππο Θεοδωρέλο, έναν από τους βασικούς bartenders, κατάλαβα ότι το «House of Flask» έχει διπλή υπόσταση: μπορεί να γίνει το νέο σου στέκι που θα σε κάνει να νιώσεις άνετα και οικεία σαν να βρίσκεσαι στο σπίτι σου, απολαμβάνοντας καθημερινά τον καφέ ή το κοκτέιλ σου, ενώ τα πρωινά μπορεί να γίνει ο προσωπικός χώρος εργασίας σου, να φέρεις το λάπτοπ σου και με μια μηνιαία συνδρομή να αποκτήσεις τη δική σου μόνιμη θέση στον ειδικά διαμορφωμένο «flask workspace». Όλοι οι freelancers εκεί έξω μπορείτε να αποκτήσετε το προσωπικό σας επαγγελματικό χώρο, να κλείνετε εκεί επαγγελματικά ραντεβού, να σερβίρεστε μόνοι σας το καφέ σας, ακόμα και να φυλάξετε το κολατσιό σας σε κοινόχρηστο ψυγείο (!).

Το «House of Flask» έχει διαμορφώσει ειδικά το χώρο και το πρόγραμμά του, ώστε να εξυπηρετεί τη διπλή του υπόσταση. Έτσι, τα πρωινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή προσφέρεται ως χώρος εργασίας για όλους τους «flaskers», που έχουν εξασφαλίσει την προσωπική τους θέση στους διαμορφωμένους χώρους του και τα απογεύματα είναι ανοιχτό για όλους να απολαύσουν τον καφέ ή το κοκτέιλ τους στο άνετο σαλονάκι του. Όσο για τα Σαββατοκύριακα, αυτά ανήκουν από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ στους θαμώνες του, ενώ κανονίζει αρκετά events με live μουσικές και σπέσιαλ dj sets.

Στον κατάλογο του θα βρεις όλα τα κλασικά και signature cocktails που διαθέτει η mobile εφαρμογή του «Flask» και έχεις να επιλέξεις από δεκάδες συνταγές με βάση τα αγαπημένα σου spirits, τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις με νόστιμες προτάσεις από την comfort κουζίνα του.

The House of Flask

Αγίου Δημητρίου 13, Κηφισιά

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours