Έχετε όρεξη για καλοψημένη, νόστιμη και ζουμερή πίτσα; Σας έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με 6 μαγαζιά για να απολαύσετε το αγαπημένο σας comfort food. Επισκεφτείτε τα και θα μας θυμηθείτε.

#1 School Pizza Bar

svg%3E

Φωτογραφία: School Pizza Bar

Πρόκειται για ένα μαγαζί στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, που μας θυμίζει το… σχολείο μας και μας φέρνει στο μυαλό πολλές αναμνήσεις. Μπορείτε να καθίσετε στα «θρανία» και να απολαύσετε μία μεγάλη ποικιλία από πίτσες. Στο School Pizza Bar θα βρείτε πίτσα με μοτσαρέλα, πικάντικη πίτσα, πίτσα με φιλέτο χοιρινό, ψαρονέφρι, γαρίδες και πολλές άλλες γεύσεις και συνδυασμούς. Φυσικά, ο κατάλογος του μαγαζιού αποτελείται και από πεντανόστιμα ορεκτικά, ζυμαρικά αλλά και γευστικότατα επιδόρπια. Όλα αυτά μπορείτε να τα συνδυάσετε με κρασί, μπύρα ή κάποιο κοκτέιλ.

Το μαγαζί είναι ανοιχτό από το πρωί, όπου μπορείτε να πιείτε και το καφεδάκι σας.

Πλατεία Αγίας Ειρήνης 8, τηλέφωνο:  210 3251444

#2 Crusteria

svg%3E

Φωτογραφία: Crusteria

Ένα μαγαζί στον Κεραμεικό με λαχταριστές ιταλικές συνταγές. Πρόκειται για ένα industrial περιβάλλον, με ωραία αισθητική που σας εμπνέει να απολαύσετε την πίτσα σας. Το μενού περιλαμβάνει πρωτότυπα ορεκτικά, φρέσκα ζυμαρικά, πολλών ειδών σαλάτες, ποικιλία κοκτέιλ και γευστικές πίτσες. Όσον αφορά τις πίτσες, θα μπορέσετε να δοκιμάσετε πίτσα με κρέμα παρμεζάνα, πίτσα με μαριναρισμένο κοτόπουλο, τρικολόρε πιπεριές, φλοίδες κολοκυθιού και ό,τι άλλο υλικό μπορείτε ή δεν μπορείτε να σκεφτείτε -και θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Για τους vegan, υπάρχουν πίτσες χωρίς τυρί αλλά με φρεσκότατα λαχανικά της επιλογής τους. Φυσικά, δεν γίνεται να παραλείψουμε τις επιλογές γλυκών πειρασμών που θα δοκιμάσετε στο τέλος.

Κεραμεικού 93-95, τηλέφωνο: 210 3417204 

#3 Coupepe

svg%3E

Πηγή: Coupepe

Ένα γουστόζικο μαγαζί στα Βόρεια Προάστια, γνωστό για τη νόστιμη πίτσα του. Διακρίνεται για τη λεπτή- που θυμίζει κλασσική ιταλική πίτσα- τραγανή ζύμη του. Αξίζει, σίγουρα, να δοκιμάσετε την πίτσα «Coupepe», με μοτσαρέλα, ροκφόρ και βατόμουρα. Επίσης, μπορείτε να γευτείτε και την πικάντικη πίτσα του, αλλά και την σοκολατένια με φράουλα και καρύδα.

Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, Νέα Πεντέλη, τηλέφωνο: 210 8100040

#4 Nonna Edda

svg%3E

Φωτογραφία: Nonna Edda

Πρόκειται για ένα μικρό συνοικιακό μαγαζί στην περιοχή της Καισαριανής. Ο Ιταλός Andrea Serrani, παρασκευάζει αυθεντικές, νόστιμες πίτσες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Η ιταλική του καταγωγή τον καθιστά απόλυτα ικανό στη δουλειά του, καθώς χρησιμοποιεί ιταλικές συνταγές και υλικά που έρχονται από τη γειτονική χώρα (λουκάνικο, προσούτο, τυρί) κλπ. Το μαγαζί ξεχωρίζει για την ποιότητά του.

Εθνικής Αντιστάσεως 62-64, Καισαριανή, τηλέφωνο: 210 7240024

#5 Capanna

svg%3E

Φωτογραφία: Capanna

Μία πιτσαρία στο Κολωνάκι που φημίζεται για την ποιότητα και τη γεύση του. Συγκεκριμένα, οι ζύμες ξεκουράζονται μία ημέρα πριν παρασκευαστούν οι πεντανόστιμες, τραγανές πίτσες. Μπορείτε να δοκιμάσετε πίτσες με κολοκύθα, πικάντικο λουκάνικο, γκοργκοντζόλα, παρμεζάνα και πολλά άλλα υλικά που θα δείτε στο πολυποίκιλο μενού του μαγαζιού. Για σβήσιμο, σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα τη σοκολατένια πίτσα του καταλόγου.

Πλουτάρχου 38 και Χάρητος 42, τηλέφωνο: 210 724177

#6 Etien Pizza Bar

svg%3E

Πηγή: Etien Pizza Bar

Ένα μαγαζί με ιδιαίτερη αισθητική και διακόσμηση στο Νέο Ψυχικό, και φυσικά με αυθεντική παραδοσιακή πίτσα. Από τον Φεβρουάριο που άνοιξε τις πόρτες του έχει γίνει στέκι για τους λάτρεις της πίτσας, και μάλλον ο λόγος είναι το τραγανό, αλλά ταυτόχρονα μαλακό ζυμάρι του. Το μενού περιλαμβάνει 25 διαφορετικές πίτσες, με ιδιαίτερους συνδυασμούς υλικών όπως μαστιχωτή μπουράτα, νιφάδες πεκορίνο και καραμελωμένο λεμόνι. Φυσικά, θα βρείτε και τις κλασσικές «Barbeque pizza», «Chicken Pizza», αλλά και πίτσες για τους vegeterian. Επιπλέον, το μενού περιλαμβάνει δροσιστικές σαλάτες και γευστικότατα ζυμαρικά.

Διονυσίου Σολωμού 1, Νέο Ψυχικό, τηλέφωνο: 2106777783

Πηγή:monopoli.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours