Ο Αλεξ Παναγή του YFSF All Star καταγγέλλει τη δική του εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης, όταν ήταν 10 ετών

Οvocal coach του «Your Face Sounds Familiar All Star»Άλεξ Παναγή αποκάλυψε στον Alpha Κύπρου το περιστατικό κακοποίησης που του συνέβη από γνωστό ηθοποιό στα καμαρίνια, όταν ο ίδιος ήταν μόλις 10 χρόνων, σε παράσταση στο ΘΟΚ το 1980. Πιο συγκεκριμένα, ο Άλεξ Παναγή σημείωσε χαρακτηριστικά ότι: «Έπαιζα στην παράσταση και, όταν είχε τελειώσει το δικό μου μέρος, με κάλεσε στο καμαρίνι του. Πήγα, φορούσε μόνο το εσώρουχο του, με έβαλε να του κάνω μασάζ, μετά έσπρωξε τα χέρια μου στα γεννητικά του όργανα, με έβαλε να του κάνω κι εκεί μασάζ και όταν πήγε να με τραβήξει κοντά του απλά έφυγα. Δηλαδή σαν ζαρκάδι την έκανα προς την πόρτα, έκλεισα την πόρτα πίσω μου, κατέβηκα κάτω, τρομοκρατήθηκα. Μου είπε να μην το πω σε κανέναν και θα είναι το δικό μας μυστικό».

«Δεν το είπα ποτέ σε κανέναν. Με όλες αυτές τις ιστορίες ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ. Ξαναζωντάνεψε μπροστά μου. Ήταν σαν ένα κακό όνειρο. Ένιωσα μια αναγούλα, μια αηδία να με διακατέχει καθημερινά. Ξυπνούσα και ήμουν άρρωστος. Η ντροπή που ένιωσα και ο φόβος! Ένιωσα ότι έφταιγα εγώ, ότι θα θυμώσουν οι γονείς μου. Να γίνει αυτό σε ένα παιδί 10 χρόνων!» πρόσθεσε ο καλλιτέχνης που συμμετέχει στη διδασκαλία των καλλιτεχνών στο σόου μεταμφιέσεων «YFSF».

«Έχω ακούσει ότι έχει ξανασυμβεί από το ίδιο άτομο, αν χρειαστεί να καταθέσω ως μάρτυρας θα το κάνω» είπε και συμπλήρωσε πως σήμερα αυτός ο άνθρωπος πρέπει να είναι γύρω στα 75. «Πρέπει να ξέρουμε ότι δεν φταίμε εμείς και να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας, την ψυχική και τη σωματική μας ακεραιότητα» είπε ο καλλιτέχνης. Ο πατέρας του Άλεξ Παναγή, που είναι 95 ετών, το έμαθε λίγο πριν βγει η αποκάλυψη στην τηλεόραση. «Δεν ήθελα να το μάθουν έτσι, έπρεπε να τους το είχα πει» είπε ο coach του YFSF που σημείωσε ότι οι γονείς του τον αγκάλιασαν με αγάπη!

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours