Ανάσταση με Netflix: 5 σειρές που θα σε εμπνεύσουν

Ξέχνα το σούβλισμα, τα τσουγκρίσματα και τα πασχαλινά τσουρέκια. 5 σειρές – προτάσεις στο Netflix, θα σε κάνουν να κολλήσεις στην οθόνη σου!

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και αν δεν σε εμπνέουν ιδιαίτερα οι θρησκευτικές παραγωγές που δείχνει η τηλεόραση όλο αυτό το διάστημα, υπάρχει η λύση. Το Netflix είναι εδώ για σένα, με πέντε προτάσεις για σειρές, που καλύπτουν όλα τα γούστα.

1. Λουπέν

Μια καινούργια σειρά του Netflix, που έκανε θόρυβο. Ο πρωταγωνιστής της σειράς εμπνέεται από τον ομώνυμο ήρωα, που είχε δημιουργήσει ο Γάλλος συγγραφέας Maurice Leblanc: τον Arsene Lupin. Έναν καλοντυμένο, έξυπνο και τζέντλεμαν κλέφτη. Ο κεντρικός χαρακτήρας της σειράς, έχει στόχο να πάρει εκδίκηση για τον άδικο θάνατο του πατέρα του πριν 25 χρόνια. Είχε κατηγορηθεί για ένα έγκλημα που ποτέ δεν διέπραξε. Γρήγορη πλοκή, πολλές ανατροπές και ένα έξυπνο σενάριο, για μια από τις κορυφαίες γαλλικές αστυνομικές σειρές που είδαμε τώρα τελευταία στο Netflix.

Πλάνο από την σειρά Λουπέν στο Neflix

2. Το Ερπετό

Ακόμα μια φρέσκια προσθήκη που έχει κάνει πάταγο στο Netflix, εδώ και μερικές εβδομάδες. H σειρά, Το Ερπετό, ακολουθεί την δράση ενός serial killer την δεκαετία του 80′ και βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Ο  αδίστακτος Charles Sobhraj εντοπίζει νεαρούς ταξιδιώτες στην Ασία και συγκεκριμένα στην Ταϊλάνδη, με σκοπό να τους δολοφονήσει και να κλέψει την ταυτότητα τους. Ύστερα, μαζί με την φίλη του, διασχίζουν όλο τον κόσμο και ζουν πλουσιοπάροχα, πουλώντας αντικείμενα μεγάλης αξίας. Η αρχή του τέλους για τον ίδιο και την δολοφονική δράση του αρχίζει όταν στην υπόθεση εμπλέκεται ένας Ολλανδός διπλωμάτης. Μια συμπαραγωγή του βρετανικού κολοσσού BBC και του Netflix, που έχει μαγνητίσει τα βλέμματα.

Πλάνο από Το ερπετό μια από τις σειρές - προτάσεις που πρέπει να δεις στο Netflix

3. The Last Dance

Για αυτούς που θέλουν λίγο αθλητικό δράμα το Last Dance είναι μια από τις καλύτερες σειρές προτάσεις στο Netflix. Τι έχουμε εδώ; Μαίκλ Τζόρνταν. Πως μπορούσε να χάσει ; Απλά δεν μπορούσε!

Όπως ο Air δεν έφευγε ποτέ με σκυμμένο το κεφάλι, έτσι και η μίνι σειρά – ντοκιμαντέρ (10 επεισόδια) αφιερωμένη στη ζωή του απογειώθηκε. Πιθανότατα πρόκειται για την κορυφαία αθλητική σειρά του Netflix. Παρόλα αυτά ΔΕΝ πρόκειται για αγιογραφία του, κατά πάσα πιθανότητα, κορυφαίου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών. Η σχεδόν εξαρτημένη σχέση του με τη νίκη είναι εκεί, όπως όμως εκεί είναι και η αντίστοιχη που είχε με τον τζόγο. Η στιγμή της δολοφονίας του πατέρα του, τα πρωταθλήματα με τους Μπουλς ,το μεγάλο σουτ. Είτε σου αρέσει το μπάσκετ, είτε δεν έχεις την παραμικρή σχέση με αυτό , το Last Dance είναι εκεί για να σε αποζημιώσει: για το χρόνο που του αφιέρωσες.

Πλάνο από την σειρά The Last Dance

4. Η Δίκη των 7 του Σικάγο

Μια παραγωγή του netflix που είχε οσκαρικές φιλοδοξίες. Πρόκειται για ένα δικαστικό δράμα που αναφέρεται στα πραγματικά γεγονότα του 1968. Τότε που κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου των Δημοκρατικών εντατικοποιήθηκαν οι αντιπολεμικές διαδηλώσεις. Ο Λίντον Τζόνσον δίνει εντολή για άμεση καταστολή. Τότε οι διαδηλώσεις μετατρέπονται σε εξεγέρσεις. Εφτά από τους διαδηλωτές συλλαμβάνονται και κατηγορούνται για σωρεία κακουργημάτων, μεταξύ των οποίων και συνομωσία κατά του Έθνους. Ακολούθησε μια από τις πιο περιβόητες δίκες στην ιστορία.

5. Το Γκάμπι της Βασίλισσας

Μια από τις σειρές φαινόμενο του Netflix που έσπασε κάθε ρεκόρ και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις μας. Το Γκαμπί της Βασίλισσας έγινε η μίνι σειρά με τις περισσότερες προβολές στο Netflix. Βρέθηκε ψηλά στο Top 10 σε πάνω από 90 χώρες. Η ιστορία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Walter Tevis, με την Anya Taylor-Joy να δίνει μια συγκλονιστική ερμηνεία στον πρωταγωνιστικό ρόλο, που ίσως άλλαξε όλη της την καριέρα. Η πλοκή ακολουθεί την Beth, ένα ορφανό κορίτσι, που ανακαλύπτει το ταλέντο του στο σκάκι. Στόχος της είναι να γίνει η καλύτερη σκακίστρια στον κόσμο, σε έναν χώρο όμως που δεν είναι ιδιαίτερος ανοικτός για τις γυναίκες.

Σκηνή από την μίνι σειρά Το Γκαμπί της Βασίλισσας

Πηγή:youfly.com

About Post Author

+ There are no comments

Add yours