Φουρθιώτης – φυλακή: Μετά το γάλα αμυγδάλου ζητά συνδρομητική τηλεόραση [vid]

Φουρθιώτης – φυλακή: Και η συνδρομητική τηλεόραση ανάμεσα στα αιτήματά του

Άναυδους τους έχει αφήσει όλους ο Μένιος Φουρθιώτης με τα παράλογα αιτήματα μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Αυτήν τη φορά ζήτησε δορυφορική τηλεόραση με συνδρομητικά κανάλια. Σάλο είχαν προκαλέσει και οι πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, ο Φουρθιώτης έχει αιτηθεί για συγκεκριμένο μενού που περιλάμβανε γάλα αμυγδάλου και μέλι βουνού. Ωστόσο, φαίνεται πως έχουν απορριφθεί τα αιτήματά του για τα συγκεκριμένα προϊόντα, ενώ αναμένεται να του δοθούν τρόφιμα, όπως η σπανακόπιτα και το κρουασάν, που ήταν στη λίστα που είχε δώσει στο αίτημά του για «ειδική διατροφή». Πηγές μέσα από τις φυλακές επιβεβαιώνουν πως ο γνωστός παρουσιαστής έχει «όντως χάσει αρκετά κιλά». «Έχω φτάσει 40 κιλά στη φυλακή» ομολογεί.

«Επέλεξα τόσο καιρό τόσο εγώ όσο και οι δικηγόροι να μην δημοσιοποιήσουν τα θέματα της δικογραφίας. Η Δικαιοσύνη αποφάσισε αυτό που έπρεπε. Τη σέβομαι, της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και θα κάνει τη δουλειά της. Κανείς δεν έχει γνώση της πραγματικότητας», ανέφερε χθες ο Φουρθιώτης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τονίζοντας πως για τη νοσηλεία του στο Δρομοκαΐτειο και για τις δηλώσεις του κ. Γιαννάκου έχουν λάβει γνώση το υπουργείο Υγείας και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, καθώς τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να παραμένουν απόρρητα.

«Έχω φτάσει 40 κιλά»

«Υπάρχει μία μητέρα τώρα που ακούει. Εγώ πήγα στο νοσοκομείο για να πάρω την αγωγή και να εξετάσουν πως είναι η υγεία μου, καθώς είμαι περίπου ένα μήνα στις φυλακές. Οι γιατροί μου συνέστησαν να ακολουθήσω την ειδική αγωγή, να παρακολουθούμαι συχνά από τους γιατρούς», είπε ο ίδιος, προσθέτοντας πως έχασε 12 κιλά στη φυλακή και πως έχει φτάσει στα 40. Σχετικά με την καταγγελία ότι δεν του έδωσαν καν νερό στο Δρομοκαΐτειο, ο Φουρθιώτης τόνισε: «Ζήτησα ένα νερό. Δεν μου το προσέφεραν στο Δρομοκαΐτειο, επίσης δεν μου ζήτησαν να νοσηλευτώ. Αντιθέτως, οι αστυνομικοί προσφέρθηκαν να μου δώσουν το δικό τους νερό. Ο κ. Γιαννάκος έχει παραβιάσει το θέμα του ιατρικού απορρήτου, ο οποίος ψεύδεται και δεν έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση στον ιατρικό μου φάκελο».

https://youtu.be/dtHZ6FUigzA

About Post Author

+ There are no comments

Add yours