Ο Μένιος Φουρθιώτης έζησε την άνοδο και πλέον ζει την πτώση, αφού πέρασε μέσα από πολλές μεταμορφώσεις μέσα σε λίγα χρόνια.

Ηθοποιός, μάνατζερ, πωλητής τηλεμάρκετινγκ και πιο πρόσφατα τηλεοπτικός παρουσιαστής με βλέψεις στον στίβο της πολιτικής, ο Μένιος Φουρθιώτης επιδίωξε από τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα να βρεθεί κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μεταξύ άλλων, ο Μένιος Φουρθιώτης εκτέλεσε χρέη μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, όταν εκείνη έκανε στροφή στην καριέρα της και συμμετείχε σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Η… επίσκεψη στη Βουλή

Μάλιστα, στο πλαίσιο των καθηκόντων που εκτελούσε, ένα πρωινό του Απριλίου, το 2010, οι δυο τους πέρασαν το κατώφλι της Βουλής για να καταθέσουν δύο υπομνήματα διαμαρτυρίας για την λεκτική επίθεση που της έκανε (σ.σ. της κ. Αλεξανδράτου) από το βήμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε σε μια εθνική πορνοστάρ που πηγαίνει από μπαρ σε μπαρ, συγκεντρώνει χρήματα, αλλά φόρους δεν πληρώνει, γιατί υποστηρίζει πως οι επισκέψεις της στα νυχτομάγαζα είναι φιλικές.

«Καραμπινάτη περίπτωση φοροδιαφυγής» είπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος ποτέ δεν ονομάτισε την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Έλα, όμως, που όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται και έτσι και η Τζούλια άρχισε να υποψιάζεται ότι εκείνη εννοούσε ο βουλευτής και πήγε στη Βουλή για να διαμαρτυρηθεί.

Ο υπεύθυνος Τύπου του γραφείου του τότε προέδρου, Φίλιππου Πετσάλνικου, ένας αστυνομικός και δημοσιογράφοι συνόδευσαν την Τζούλια Αλεξανδράτου στο «ναό της Δημοκρατίας». Στην κεντρική είσοδο τής έγινε ο απαραίτητος έλεγχος και εκείνη τη στιγμή ένας υπάλληλος της Βουλής που είχε βγει, για να δει τη Τζούλια από κοντά, ζήτησε από τον αστυνομικό να τη συνοδεύσει εκείνος στο… κατάλληλο γραφείο.

Η κ. Αλεξανδράτου, βλέποντας τη ζήτηση που είχε, χαμογελούσε συνεχώς. «Βρε παιδιά, ένα DVD γυρίσαμε και το κάνατε Ανατολικό Zήτημα» είπε ο μάνατζέρ της, Μένιος Φουρθιώτης.

Η 23χρονη τότε κατέθεσε τα υπομνήματα και, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι την υποδέχτηκαν, αποχώρησε… με τον Μένιο Φουρθιώτη να δηλώνει στη συνέχεια πως είχε γίνει πρόταση στη Τζούλια Αλεξανδράτου να κατέβει υποψήφια στις εκλογές «αφού… το επιθυμεί ο κόσμος».

Δείτε το επίμαχο βίντεο

Πηγή:tovima.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours