Συνατσάκη: Απαντά και εκείνη με εξώδικο στον Τσουρό – «Δε χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν» (Video)

Δεν έχει τέλος -όπως όλα δείχνουν- η κόντρα ανάμεσα στον Κώστα Τσουρό και τη Μαίρη Συνατσάκη.

Με αφορμή την τοποθέτηση του δημοσιογράφου αναφορικά με τον τρόπο που η παρουσιάστρια αντέδρασε όταν αντιλήφθηκε ότι ένας άγνωστος τραβά με το κινητό του μια ανυποψίαστη κοπέλα, οι δυο τους ξεκίνησαν μια διαμάχη μέσω social media.

Με εξώδικο απαντά ο Κώστας Τσουρός στη Μαίρη Συνατσάκη

Η κόντρα αυτή παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς ο Κώστας Τσουρός απάντησε με εξώδικο στο οποίο ζητά να αποκατασταθεί η εικόνα που δημιουργήθηκε από την ίδια για εκείνον μέσω των όσων ισχυρίστηκε στα stories της.

Το γεγονός αυτό έκανε μάλιστα γνωστό η Ελεωνόρα Μελέτη η οποία με ένα σχόλιό της στο Instagram ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Μαίρη Συνατσάκη αγνόησε το εξώδικο που έλαβε από τον Κώστα Τσουρό.

Μαίρη Συνατσάκη: Δε χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν

Η Μαίρη Συνατσάκη τοποθετήθηκε εκ νέου, απαντώντας στον Κώστα Τσουρό που μέσω του εξωδίκου ζητά από την ίδια να απολογηθεί εντός 48ώρου, αλλά και στην Ελεωνόρα Μελέτη, διαψεύδοντας ότι αδιαφόρησε για το εξώδικο που έλαβε, καθώς έστειλε και δικό της μέσω της δικηγόρου της.

«Ο Κώστας Τσουρός μου έστειλε ένα εξώδικο στο οποίο μου έδινε 48 ώρες να βγω και να ζητήσω συγγνώμη και να αποκαταστήσω την αλήθεια που διαστρέβλωσα, παρουσιάζοντας κομμένα υποτίθεται σημεία της εκπομπής στα οποία εσκεμμένα απέκρυπτα το γεγονός ότι και εκείνος με την πράξη της παραβιαστικής κινηματογράφησης της κοπέλας.

Φυσικά και αυτό δεν ισχύει. Δεν έχω σβήσει ποτέ μου αυτά τα stories. Αυτά που σχολίαζα εγώ, έρχονται μετά το αλλά του Κώστα Τσουρού και είναι η κριτική που ασκεί σε εμένα. Άρα έχω κάθε δικαίωμα να έχω κάποιο επιχείρημα και να απαντήσω σχετικά με αυτό.

Στο εξώδικό λοιπόν που έλαβα εγώ αποφάσισα να κρατήσω τη διακριτική νομική οδό και να μην μιλήσω δημόσια για αυτό.

Ο βασικός λόγος που το έκανα ήταν γιατί θεώρησα πως εάν βγω και σας πω ότι έλαβα ένα εξώδικο από τον Κώστα Τσουρό και διάβαζα μία απολογία, θεώρησα πως με την έκταση που είχε πάρει το θέμα εκείνη τη στιγμή και παρά τη δεύτερη ανάρτησή μου που ξεκαθάριζα πως δεν πρόκειται για προσωπική κόντρα και επειδή έβλεπα και τον τρόπο που διαφωνούσαν μαζί του στα social media, αν έβγαινα να τα πω δημόσια, θα χειροτέρευαν.

Γράψαμε λοιπόν ένα εξώδικό με τη δικηγόρο μου το οποίο το αποστείλαμε. Απαντούσε στις κατηγορίες με τρία πολύ σοβαρά επιχειρήματα. Αν δεν το έχει δεχτεί ο Κώστας Τσουρός μπορούμε να πάμε και στα δικαστήρια.

Και συζητάμε τώρα για αυτό το κομμάτι γιατί αποφάσισε η Ελεονώρα Μελέτη να το κάνει γνωστό σε εσάς και να μας συζητάνε σε όλα τα μπλογκς. Πάντα η Ελεονώρα με αυτό το μήνυμα με κατηγορεί για πράγματα τα οποία δεν υφίστανται. Πρώτον ότι αγνόησα το εξώδικο αλλά και για το κομμάτι της προτροπής, στην αυτοδικία και σε παράνομες πράξεις.

Αν έρθει η στιγμή που κάνω λάθος, θα ζητήσω συγγνώμη. Αυτή όμως δεν είναι μία τέτοια στιγμή. Δεν χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν» ξεκαθάρισε η Μαίρη Συνατσάκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *