Στα παιδικά του χρόνια αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας αποκαλύπτοντας ότι δε γνώρισε ποτέ τον βιολογικό του πατέρα.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», ο καλλιτέχνης μιλά -μεταξύ άλλων- για τη σχέση του με την κόρη του, ενώ εξομολογείται ότι επιθυμεί οι δυο τους να έρθουν πιο κοντά..

«Ο βιολογικός μου πατέρας αρραβωνιάστηκε με τη μητέρα μου ερήμην της και όταν έμεινε έγκυος, εξαφανίστηκε, ήταν φυγόπονος. Εγώ δεν τον γνώρισα ποτέ. Όταν ήμουν στα 12, η μαμά μου παντρεύτηκε τον Σταρόβα και πήρα το όνομά του.

Παντρεύτηκε για να γλιτώσει το κοινωνικό. Η μαμά μου και η γιαγιά μου έπαιρναν μία μπανάνα, την έτρωγα εγώ κι έτρωγαν αυτές τις φλούδες. Μου έλεγαν ιστορίες δίπλα στην ξυλόσομπα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Δεν δέχτηκε ποτέ τίποτα»

«Μεγάλωσα σαν πασάς, δεν μου έλειψε τίποτα. Δεν γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου, ούτε την οικογένειά του. Με τον βιολογικό μου πατέρα η μάνα μου δεν ήθελε να έχει καμία επαφή. Την είχαν προσεγγίσει πολλοί από το χωριό του πατέρα μου για να διεκδικήσει πράγματα, επειδή ήταν ευκατάστατος. Παρόλα αυτά, η μάνα μου δεν δέχτηκε ποτέ τίποτα. Λαγαρίας ήταν το πατρικό της μαμάς μου και Κασάπογλου του βιολογικού μου πατέρα.

«Έχασα τη μάνα μου μετά από ταλαιπωρία πολλών ετών»

Αναφερόμενος στον θάνατο της μητέρας του, τα λόγια του συγκλονίζουν. «Έχασα την μαμά μου στις 12 Νοεμβρίου μετά από ταλαιπωρία πολλών ετών. Κοιμόμουν με αυτήν τη σκέψη. Ξυπνούσα και έλεγα τι θα γίνει τώρα. Πέρασα φρικτά. Ήταν τόσο βάρος, μετά από 3-4 χρόνια, τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι κανονικά. Δεν ξέρεις τι γίνεται. Ξαναπάντρεψα τη μάνα μου με το ζόρι στα 60 τόσα της για να έχει παρέα. Πέρασαν μια επταετία πολύ ωραία».

«Θέλω να είμαστε περισσότερο μαζί με την κόρη μου»

Μιλώντας για την κόρη του, ο Δημήτρης Σταρόβας αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να έχει πιο στενή επαφή μαζί της.

«Είμαστε σε διάσταση με τη μητέρα της. Με καίει ότι πρέπει να φέρω πιο κοντά τη σχέση με την κόρη μου. Της έχω πει πως θέλω να είμαστε περισσότερο μαζί. Τώρα είναι στην εφηβεία. Δεν μιλάμε στο τηλέφωνο. Παίρνω αλλά τι να κάνω. Το παιδί δεν είναι 3 χρόνων για να θέλει κυνήγι» τόνισε.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours