Ζευγάρι έβαλε 1 αστέρι σε κριτική εταιρείας στο Google: Τώρα καλούνται να πληρώσουν 94.000 ευρώ

Ένα ζευγάρι από την Ουάσιγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών ισχυρίζεται πως μηνύθηκαν για 112.000 δολάρια (περίπου 94.000 ευρώ), εξαιτίας μιας κακή κριτικής στο Ίντερνετ στην εταιρεία που τους έφτιαξε τη στέγη στο σπίτι.

Η περιπέτεια για την Ότομ Κνέπερ και τον Άνταμ Μαρς άρχισε όταν η στέγη τους άρχισε να στάζει, μερικούς μήνες πριν.

Ο σπιτονοικοκύρης τους κανόνισε μια εταιρεία επισκευής να επιθεωρήσει τη ζημιά, με τον υπάλληλο να καταλήγει ότι υπάρχουν κάποια σημεία στη στέγη που έχριζαν επισκευής.

“Τον ρώτησα για τον χρόνο που θα χρειαστεί η επισκευή και μου είπε να καλέσω στα γραφεία της εταιρείας” ανέφερε η Κνέπερ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό KGW.

Όταν την επόμενη ημέρα η γυναίκα τηλεφώνησε στην εταιρεία, η γραμματέας αρνήθηκε να της δώσει την οποιαδήποτε πληροφορία, λέγοντας πως θα έπρεπε να ρωτήσει τον σπιτονοικοκύρη της.

“Όταν της ζήτησα να μιλήσω με το αφεντικό της, η γυναίκα μου είπε ότι εκείνη ήταν το αφεντικό και πως την κακοποιούσα λεκτικά. Και μου έκλεισε το τηλέφωνο” πρόσθεσε η Κνέπερ.

Παρόμοια ήταν η εμπειρία και του άντρα του ζευγαριού με τη γυναίκα στην εταιρεία επισκευής.

“Ήταν πολύ αγενής, μου είπε ότι ήταν η προϊστάμενη της εταιρείας, πως δεν υπήρχε κάποιος άλλος να μιλήσει και μου το έκλεισε” ανέφερε και ο Μαρς.

Το ζευγάρι υπέβαλε κακές κριτικές για την εταιρεία, βάζοντας ένα αστέρι στο Google, ενώ ο Μαρς έκανε αναφορά και στο γραφείο προστασίας καταναλωτή, αν και η αναφορά τους ποτέ δεν εξετάστηκε, μιας και πελάτης ήταν ο σπιτονοικοκύρης τους.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας επισκευής τηλεφώνησε στο ζευγάρι και τους είπε να κατεβάσουν την κακή κριτική.

Μου έστειλε και μήνυμα να κατεβάσω το ένα αστέρι, προτού γίνει μεγαλύτερη ζημιά” λέει η Κνέπερ.
Το ζευγάρι τότε κάλεσε την αστυνομία, με τους αστυνομικούς να επικοινωνούν με το αφεντικό της εταιρείας ζητώντας να σταματήσει να τους ενοχλεί.
Δεν άργησαν να λάβουν επιστολές από μια νομική εταιρεία που απαιτούσαν να κατεβεί η αρνητική κριτικήΤο ζευγάρι αρνηθηκε να συμμορφωθεί στις απαιτήσεις.
Ως αποτέλεσμα είναι το ζευγάρι να μηνυθεί για “δυσφήμιση και σκόπιμη παρέμβαση στο επιχειρηματικό προσδόκιμο” της εταιρείας.
Το ποσό φτάνει τις 112.000 δολάρια (περίπου 94.000 ευρώ) και το ζευγάρι είναι πια τρομοκρατημένο.
Ειλικρινά, άρχισα να κλαίω. Τρομοκρατήθηκα. Δεν μπορώ να πληρώσω για δικηγόρο. Δεν έχω να πληρώσω 112.000 δολάρια. Και δεν μπορώ να υποβάλω αίτηση για χρεωκοπία” λέει η Κνέπερ.
Το ζευγάρι έφτιαξε μια σελίδα για διαδικτυακή χρηματοδότηση στο GoFundMe, που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περίπου 9.000 δολάρια, με στόχο τα 100.000 δολάρια συνολικά.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή:sputniknews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours