Γιαγιά στη Σαντορίνη έβαλε τα γυαλιά στον Gordon Ramsay

Ο παγκοσμίου φήμης σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ τους προηγούμενες μέρες βρέθηκε στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας του εκπομπής «Gordon, Gino & Fred Go Greek». Πρόκειται για την εκμπομπή όπου διαφημίζει τόσο τις ομορφιές όσο και τις γεύσεις της χώρας μας.

Ο Ράμσεϊ και οι φίλοι βρέθηκαν με ένα βαν στην Κρήτη, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Αθήνα καθώς και τα Μετέωρα όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ελληνικές γεύσεις. Μάλιστα κάποια από τα αποσπάσματα της εκπομπής έχουν ήδη κυκλοφορήσει με ένα βίντεο να γίνεται viral.

Στο βίντεο φαίνεται ο διάσημος σεφ σε μία από τις επισκέψεις του στη Σαντορίνη ετοιμάζει Salsa Verde και τη δίνει σε μια Ελληνίδα γιαγιά για να την δοκιμάσει. Το αποτέλεσμα προκάλεσε γέλιο τόσο στον ίδιο όσο και στους φίλους του.

Και αυτό διότί η γιαγία όχι μόνο δεν ενθουσιάστηκε με το πιάτο αλλά του έκανε και παρατήρηση λέγοντάς του ότι ήταν πολύ αλμυρό. Τότε ο σεφ ξεκαρδίστηκε στα γέλια και προσπάθησε να σκεφτεί τι πήγε λάθος με τη συνταγή. «Ακόμη και οι θεοί κάνουν λάθη», ακούγεται να λέει ένας από την παρέα του σεφ, ενώ η συγκεκριμένη γιαγιά φημίζεται για τον μουσακά της.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours