Οι μαθητές και οι φίλοι της Συναισθηματικής Διαλεκτικής, στα πλαίσια των δράσεων της, μέσω τίς πλατφόρμας του zoom θα έχουμε την μεγάλη τιμή, , να συναντήσουμε και να συνομιλήσουμε με τον σπουδαίο βιογράφο μεγάλων προσωπικοτήτων μέσω της τέχνης του κινηματογράφου, τον πολυβραβευμένο και αγαπημένο σε όλους μας, Σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή σε μια ομιλία -μάθημα με αφορμή την πορεία του ,την δύναμη της εικόνας και τα νεα σχέδια του .
Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης ταινιών όπως: “El Greco”, “Καζαντζάκης”, “Καβάφης”, “Ο Θεός αγαπά το χαβιάρι”, μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης και σπούδασε σκηνοθεσία στην Ελλάδα και το Παρίσι.
Πιστός στο πνεύμα των ταινιών που έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα, προετοιμάζει την νεα του ταινία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.
Η ταινία έχει σαν στόχο να αναδείξει την προσωπικότητα του Ιωάννη Καποδίστρια, που έβαλε σφραγίδα στην Ελληνική Ιστορία.
Τον Ιωάννη Καποδίστρια που όλοι μας “ξέρουμε”, αλλά κατ’ ουσίαν δεν τον “γνωρίζουμε”…….
Οι ταινίες του Γιάννη Σμαραγδή, γυρίζουν τον κόσμο προβάλλοντας την Ελλάδα και αποθεώνονται.
Η αναγνώριση εκφράζεται μέσω μιας διεθνούς υπόκλισης για το έργο του.
Μια ακόμη, αξιόλογη δράση της Συναισθηματικής Διαλεκτικής ,μέσα απο μια σειρά δωρεάν εκδηλώσεων, που έχουν ξεκινήσει μέ την έναρξη της καραντίνας και σίγουρα έχουν καταφέρει να κάνουν τα Σαββατόβραδα μας δημιουργικά .Οι φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη συνάντηση σε live streaming μέσω της σελίδας της Συναισθηματικής Διαλεκτικής στο Facebook.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours