Ανοίγει 29 Μαρτίου το Moxy Athens City Hotel στην Ομόνοια

Ανοίγει στις 29 Μαρτίου το τριών αστέρων Moxy Athens City Hotel (φωτορεαλιστικές απεικονίσεις), στην οδό Σταδίου 65 στην πλατεία Ομονοίας.

Το νέο ξενοδοχείο δημιουργήθηκε μετά από τη ριζική ανακατασκευή του Σαρόγλειου Μεγάρου, που έχει νοικιαστεί για 25 χρόνια από την εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Dimand.

Το κτήριο ιδιοκτησίας του Μετοχικού Ταμείου Στρατού και της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, που μέχρι πριν από αρκετά χρόνια στέγαζε το Ειρηνοδικείο Αθηνών, μετατράπηκε από τις εταιρείες Dimand και Prodea Investments στο πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Moxy Hotels του ομίλου Marriott στην Αθήνα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 201 δωμάτια (200 δωμάτια και μία penthouse σουίτα), ένα bar – restaurant, γυμναστήριο και μια μικρή αίθουσα συνεδριάσεων.

Τη διαχείριση του Moxy Athens City έχει αναλάβει η SWOT Hospitality Management Company.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο Moxy στην Ελλάδα, που είναι brand του αμερικανικού ξενοδοχειακού ομίλου Μarriott, λειτούργησε στην Πάτρα (Moxy Patra Marina) το 2019, project επίσης από Dimand και Prodea και διαχείριση (management) από τη SWOT.

Tα Μoxy Hotels, που δημιουργήθηκαν το 2014 από τον όμιλο Marriott και απευθύνονται κυρίως στη γενιά Y (Millennials ή Generation Y), δηλαδή σε όσους έχουν γεννηθεί από το 1980 έως το 2000, ανήκουν στην κατηγορία των τριών αστέρων και προσφέρουν γρήγορο και δωρεάν wifi, τηλεοράσεις 49 ιντσών σε κάθε ένα δωμάτιο με Netflix κ.ά.

H SWOT, που διαχειρίζεται και το 5άστερο Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι της Αργολίδας και το 4άστερο SanSal Boutique Hotel στην πόλη των Χανίων, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι ανέλαβε τη διαχείριση των ολοκαίνουργιων 5άστερων Magma Resort Santorini – The Unbound Collection by Hyatt, Monasty by Autograph Collection (Marriott) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και Υi Mykonos, που θα λειτουργήσουν μέσα στο 2022, αλλά και του 5άστερου Lindian Village στη Ρόδο, που πλέον ανήκει στη βρετανική Zetland Capital.

Πηγή:etravelnews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours