Όταν βγήκε το “Stranger Things” όλοι δικαιολόγησαν τον πανικό που έγινε γύρω από τη σειρά στη νοσταλγία των 80’ς και των 90’ς. Μπορεί και να είχαν δίκιο, αλλά σίγουρα αυτές οι εποχές επηρέασαν την pop κουλτούρα και το σινεμά όσο καμία άλλη.

Το Netflix άρχισε να προβάλλει τη σειρά “Cobra Kai” και από προσωπική εμπειρία, θα σας πω ότι είναι αριστούργημα. Ακύρωσα δύο καφέδες, παρέλειψα ένα γεύμα, και το Netflix με ρώτησε τουλάχιστον 5 φορές είστε ακόμα εδώ;;;

Πρόκειται για τους δύο ήρωες που είδαμε στο αγαπημένο και θρυλικό πια “Karate Kid”, τους οποίους βλέπουμε 35 χρόνια μετά, και πως εξελίχθηκαν οι ζωές τους.

Σεναριακά δεν αποφεύγει κάποιες κοινοτυπίες, αλλά χωνεύονται εύκολα, οι αναφορές στη ταινία είναι συνεχόμενες αλλά δίνουν πόντους στη σειρά, το καράτε άφθονο, αλλά και τα μηνύματα που περνάει δεκάδες.

Το τρομέρο σε αυτή τη σειρά, είναι ότι ο “κακός” της σειράς μπορεί να είναι καλύτερος από τον χαρακτήρα που επιλέχθηκε για τον “καλό”. Παλεύει με τους δαίμονές του, αλλάζει κατά τη διάρκεια της σειράς, επηρεάζει και επηρεάζεται.

Φρόντισε λοιπόν να έχεις πολύ φαγητό, συστήνω αμερικανίες…πολύ χρόνο γιατί θα κολλήσεις και απόλαυσε μια σειρά που ζει στο τώρα αλλά είναι φόρος τιμής στα 80’ς.

Πηγή:e-daily.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours