Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από απουσία ετών, με ειδικό ρόλο στον νέο κύκλο του Big Brother, που έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ. Λίγο μετά την πρεμιέρα του reality, η Έλενα Πολυκάρπου με την κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» τον συνάντησε έξω από τα ΚΑΠΑ STUDIOS, με τον παρουσιαστής να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις.

«Ήταν μια χαρά η πρεμιέρα του Big Brother, θα δείξει. Όταν κάνουμε τη βιοψία θα φανεί. Για τα νούμερα τηλεθέασης ήμουνα νιος και γέρασα. Εντάξει, με ενδιαφέρει, αλλά τέτοιου είδους εκπομπές έχουν το εξής στοιχείο: ξεκινούν με έναν Α τρόπο, κάνουν την κουρμπίτσα τους και μετά ανεβαίνουν. Μπαίνουν τα παιδιά, έχουμε την περιέργεια να δούμε πώς είναι και μετά, μέχρι να αναπτυχθούν οι χαρακτήρες είναι ήπια τα πράγματα. Έχουμε νηνεμία, μετά έρχονται τα μποφόρ.

Οι παίκτες είναι πολύ καλή επιλογή. Όταν μου έκαναν την πρόταση, το μόνο που ζήτησα ήταν να τους μιλήσω λίγο. Μίλησα στους Αθηναίους, λόγο κορονοϊού με μάσκα και αποστάσεις και στους άλλους που ήταν στην επαρχία μίλησα μέσω messenger. Παλιά μου τέχνη κόσκινο, δεν μπορώ», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours