Άγριες Μέλισσες: Σε πόλεμο Μυρσίνη και Πηνελόπη – Όλα τα άπλυτα στη φόρα

Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει ανάμεσα σε μητέρα και κόρη. Τόσο η Πηνελόπη, όσο και η Μυρσίνη θα κληθούν να αντιμετωπίσουν φοβερές δυσκολίες, στα νέα επεισόδια Άγριες Μέλισσες. Η Πηνελόπη επιστρέφει ανανεωμένη στο Διαφάνι, έχοντας στα χέρια της ένα δυνατό χαρτί: τις σπουδές της πάνω στη νομική.

Στόχος της είναι να πάρει στα χέρια της το νόμο, τιμωρώντας όλους όσους έστειλαν τον Αλέξη της στον θάνατο. Θέλει να τους κάνει να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα, να συνεχίσει το έργο του αγαπημένου της! Πώς θα συμβεί, όμως, αυτό σε μια τόσο σκοτεινή περίοδο, όπου η αδικία κυριαρχεί; Τα πρώτα μαύρα σύννεφα θα εμφανιστούν στο σπίτι της…

Η Μυρσίνη στο Διαφάνι

Μυρσίνη και Πηνελόπη σε αντίθετα στρατόπεδα

Η Πηνελόπη επιστρέφει και ξεκινάει την έρευνα. Έρευνα για το παρελθόν των Σεβαστών, έρευνα για τους Άβαντες, έρευνα για τα δικαιώματα των πολιτών. Χώνεται στα βιβλία της, στις σημειώσεις, αναζητώντας στοιχεία για να κλείσει στη φυλακή τους ίδιους της τους γονείς. Μόνο που, η τεράστια αυτή έρευνα θα την οδηγήσει σε φρικτές αποκαλύψεις.

Όλα θα έρθουν στο φως. Η Πηνελόπη θα μάθει τα πάντα για την Μυρσίνη, στις Άγριες Μέλισσες. Για το παρελθόν της, για τον έρωτά της για τον Μιλτιάδη, για την απιστία της, για τις δολοπλοκίες της. Θα συνειδητοποιήσει πως ο Δούκας ήταν πάντοτε το πιόνι της. Δεν έφταιγε εκείνος για όλα τα δεινά της οικογένειας. Αντίθετα, η Μυρσίνη τον καθοδηγούσε.

Η Πηνελόπη έξαλλη στις Άγριες Μέλισσες

Τότε είναι που θα ξεσπάσει ο μεγάλος πόλεμος. Η Μυρσίνη θα καταλάβει πως δε μπορεί να τα βάλει πια με τα παιδιά της. Ακόμα και η μικρή της κόρη, έχει κλείσει κάθε διαύλο επικοινωνίας μαζί της. Όλα σκοτεινιάζουν, όταν ανακαλύπτει πως η Πηνελόπη γνωρίζει… Από μητέρα και κόρη, γίνονται οι δύο μεγαλύτεροι εχθροί. Η Πηνελόπη, όμως, είναι αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα.

Πηγή:youfly.com

About Post Author

+ There are no comments

Add yours