Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την ήττα από την Ανέτ Κονταβέιτ στον τελικό του Ostrava Open με 2-0 σετ (2-6, 5-7), με την Εσθονή να κατακτά τον τρίτο τίτλο της καριέρας της.

Η Μαρία Σάκκαρη αναμετρήθηκε με την Ανέτ Κονταβέιτ στον τελικό του Ostrava Open με την Εσθονή τενίστρια να επικρατεί με 2-0 σετ (6-2, 7-5) και να κατακτά τον τίτλο της καριέρας της και δεύτερο μέσα στο 2021, μετά από αυτόν στο Κλίβελαντ (2021).

Παρά την ήττα της η Σάκκαρη είχε όφελος στην παγκόσμια κατάταξη των γυναικών, καθώς μπήκε στην πρώτη δεκάδα, μια θέση που αποτελεί ρεκόρ στην καριέρα της.

Το ματς

Οι δύο τενίστριες ξεκίνησαν πολύ δυνατά και κράτησαν το σερβίς τους στα τρία πρώτα games, με την Κονταβέιτ να προηγείται με 2-1. Ωστόσο η Εσθονή, έκανε το break στο τέταρτο game στο δεύτερο break point.

Η Κονταβέιτ κράτησε τα σερβίς της σε όλο το σετ, χωρίς να κινδυνέψει να το χάσει, καθώς η Μαρία Σάκκαρη δεν είχε κανένα break point (είτε αποτυχημένο).

Η Εσθονή έκλεισε το πρώτο σετ με δεύτερο break στο όγδοο σετ και με το εμφατικό 6-2 κατέκτησε το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη μπήκε πιο δυνατά, ωστόσο οι δύο τενίστριες κράτησαν τα σερβίς τους μέχρι το ενδέκατο game, όπου η Κονταβέιτ νίκουσε με 6-5.

Μάλιστα σε όλα αυτά τα games οι δύο αθλήτριες απείλησαν ελάχιστα τα σερβίς των αντιπάλων της, καθώς μόνο η Σάκκαρη είχε ευκαιρία για break point στο πρώτο game, αλλά δεν τα κατάφερε. Μάλιστα η Ελληνίδα τενίστρια κατέκτησε το έκτο game χωρίς να δεχθεί πόντο από την Εσθονή τενίστρια.

Στο δωδέκατο game η Κοντάβειτ έκανε το break και όπως και στο πρώτο σετ κατέκτησε με τον ίδιο τρόπο και το δεύτερο, αλλά και το Ostrava Open. Μάλιστα έκανε το break με love game, με τη Σάκκαρη να μην σημειώνει ούτε πόντο.

Πηγή:sport24.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours